Dnevni horoskop za 12. oktobar: Device i Blizanci, ne budite strogi!

od strane | okt 11, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

dnevni horoskop za 12. oktobar

Rakovi su nezadovoljni emotivnim statusom, Škorpije takođe  u neskladu, dok Strelac planira susret sa dragom osobom. A šta čeka vas?

Dnevni horoskop za 12. oktobar

Ovan

Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za saradnike. Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Bik

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Važno je da uskladite misli i osećanja.

Blizanci

Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nežnosti i razumevanja u svakom pogledu. Važno je da se pravilno razumete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Izbegavajte nezdravu ishranu ili preterano konzumiranje cigareta i alkohola.

Rak

Ako ste nezadovoljni svojim emotivnim ili bračnim statusom, slobodno preuzmite inicijativu u prisustvu bliske osobe. Imate utisak da neko usporava ili ometa Vaše poslovne ciljeve. Ttražite efikasan način da poboljšate svoju koncentraciju. Planirajte omiljenu razonodu, kao povod za dobro raspoloženje.

Lav

Stalo Vam je da osvojite nečiju pažnju ili naklonost. Bez ustručavanja upotrebite šarm i zavodničke sposobnosti.Delujete kao osoba koja uliva veliku sigurnost i poverenje. Važno je da osmislite svoj nastup pred saradnicima. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Mesečni horoskop za oktobar: Posebno važan mesec!

Devica

Ponekad postupate suviše strogo prema osobi koja ima dobru nameru, ali ne uspeva da Vam dočara svoje emotivne doživljaje. Delujete promišljeno i proveravate različite informacije. Saradnici imaju pravo na drugačije stavove ili interese. Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Vaga

Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.
Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Škorpija

Osećate nelagodnost, jer ne uspevate da ugodite drugima. Partner nema dovoljno sluha za Vaša objašnjenja i izgovore, a Vama nedostaje strpljenje. Pokušavate da ostvarite svoje poslovne ciljeve, ali postoje iznenadni problemi koji Vas usporavaju. Večernje sate provedite na mirniji način, relaksirajte se.

Strelac

Planirajte susret sa jednom dragom osobom, za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Ne dozvolite da poslovne neprijatnosti utiču na Vaše raspoloženje. Kontrolišite svoju impusivnu prirodu.

Jarac

Za sada vešto korisite svoje sposobnosti na različitim stranama. Partner ne može da odoli Vašem šarmu. Stepen poslovnog uspeha najviše zavisi od pravilnog izbora taktike koju primenjujete prema saradnicima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Vodolija

Potrebno je da pomirite svoje misli i osećanja, ali i da sačuvate lično dostojanstvo pred osobom koja Vas dobro poznaje. Uznemireni ste zbog novih poslovnih događaja. Nema razloga da rizikujete, prihvatite neku skromniju ponudu. Prijaće Vam neka sportska aktivnost ili boravak u prirodi.

Ribe

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumevanja. Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva.
Budite pažljiviji u saobraćaju, izbegavajte stresne situacije.

Nedeljni horoskop od 10. attain 16. oktobra: Šta nam donosi Mesec u Vagi?

evgenyiatamanenko/gettyimagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje