Dnevni horoskop za 17. januar: Vodolije, partner vam nešto prećutkuje!

od strane | jan 16, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

dnevni horoskop za 17. januar

Vodolije bi trebalo da otriju šta to partner skriva, dok je za Ovnove danas pogubna svađa. Šta čeka vaš znak?

Dnevni horoskop za 17. januar:

Ovan

Partner Vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog Vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događaja. Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Bik

Sa osmehom na licu, možete da ispunite nečija očekivanja ili želje. Pokažite dobroćudnost pred bliskom osobom. Razočarani ste nečijim ponašanjem, ali to Vam ne daje za pravo da utičete na promene u poslovnom dogovoru. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Dnevni horoskop za 17. januar: Blizanci

Prati Vas romantično raspoloženje, tako da nečije reči ili pogled u Vama podstiču lavinu pozitivne energije i osećanja. Delujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Rak

Bez obzira na iznenadni zanos, izbegavajte emotivne izazove ili koketiranje sa osobom koja ima neobičnu reputaciju. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju Vaše kriterijume. Suviše se opterećujete, napravite unutrašnji balans psihofizičke energije.

Lav

Pažljivije analizirajte partnera, kako biste razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško sagledati istinu. Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili konfuziju u odnos sa saradnicima. Oslonite se na svoju sjajnu intuiciju.

Devica

Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima. Poslovne situacije ne treba da doživljavate emotivno. Izbegavajte rivalstvo sa jednom uticajnom osobom. Obratite pažnju na pravilnu ishranu i na zdraviji način života.

Vaga

Nemojte dozvoliti partneru da se previše udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Uživajte u lepim stvarima, opustite se.

Škorpija

Ukoliko Vam je stalo attain dobre zabave, učinite poseban gest kojim treba da animirate svog partnera. Delujete samouvereno u različitim situacijama i preuzimate veliku odgovornost pred okolinom. Obratite pažnju na pravilnu negu.

Strelac

Sentimentalno ste raspoloženi i imate velika očekivanja, ali nedostaje Vam prilika da izrazite svoje namere. Preterujete u svojoj kreativnoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove. Kontrolišite unutrašnje konflikte, opustite se.

Dnevni horoskop za 17. januar: Jarac

Neko Vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na »lošem glasu«. Dodatna posvećenost radnim obavezama, predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju. Radna terapija na Vas deluje smirujuće.

Vodolija

Pažljivije analizirajte partnera, kako biste razumeli stvari koje Vam prećutkuje. Ponekad je teško prepoznati istinu. Izbegavajte osobu koja unosi negativno raspoloženje ili pometnju u odnos sa poslovnim partnerima. Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Ribe

Raduju Vas promene u privatnom životu ili raspoloženje koje prepoznajete kod bliske osobe.
Ideja i posao koji ste odabrali predstavlja dobar izbor. Pokrenite inicijativu u različitim pravcima. Prijaće Vam neka dodatna sportska aktivnost.

marynanadrichenko/gettyimagesplus

Najnovije na portalu Bravacasa

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje