Dnevni horoskop za 24. januar: Šta nam donosi sekstil Sunca i Jupitera?

od strane | jan 23, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Bikovi treba da otkriju svoje strahove, a Lavovi da drže jezik za zubima. Na šta Vi treba da obratite pažnju ovog 24. januara?

Dnevni horoskop za 24. januar

Ovan

Vaše buntovništvo je danas jače nego inače dok Sunce Vodolije udara pesnicom odmetnutog Jupitera u Ovnu. Borite se za cilj u koji verujete ili skrenite pažnju ljudima na tell koji je gurnut pod tepih. Ipak, pre nego što razotkrijete tell na sva zvona, razmislite o ishodu koji želite da postignete. U suprotnom, možete postići kontraefekat.

Bik

Današnje poravnanje Sunca i Jupitera vas podstiče da svoj skriveni strah iznesete na videlo. Nemate čega da se stidite, stoga nemojte držati svoja osećanja pod ključem. Olakšajte dušu pred onima kojima verujete. Možda vaša hrabrost bude uzorna onima koji se muče sa sličnim problemom.

Dnevni horoskop za 24. januar: Blizanci

Promena mišljenja je veoma česta za Blizance. Danas bi se Vaša osećanja prema određenoj grupi mogla promeniti, što će iznenaditi mnoge. Šta god da radite, smanjite svoju srčanost. Sutra biste mogli požaliti zbog dramatičnog izlaska ili jer niste napravili neki poželjan finansijski korak. Kada budete sebi dozvolili promenu mišljenja, prihvatićete i svoja promenljiva interesovanja.

Rak

Današnji prijateljski sabor Sunca i inovativnog Jupitera u Vašoj kući karijere, poziva Vas na duboko promišljanje. Neobične ideje se kovitlaju i vreme je da dobro promislite o jednoj od njih. Njihovo ostvarenje može biti i jednostavno pronalaženje pravih saradnika. Međutim, budite pažljivi! Veoma je važno da svako s kim podelite ideju razume koncept poverljivosti. U nekim slučajevima i ugovor o poverviljovsti Vam Vam možda zazvuči primamljivo.

Lav

Iako je uglavnom dobro biti iskren i govoriti iz srca, Vaše reči mogu biti štetne za savez koji Vam je važan. Ovoga puta je bitno da budete saosećajni da biste postigli to što želite. Razmislite da li ljudi žele da čuju Vaš savet pre nego ga budete davali na silu. Osim ako Vas neko ne pita za mišljenje, bolje je da budete u ulozi slušaoca i da pitanjima usmeravate ljude da sami pronađu sopstvena rešenja.

Dnevni horoskop za 24. januar: Devica

Danas je erotska energija mnogo važnija za Vas od puke fizičke privlačnosti. Ako vas ne zavede nečija osobenost, brzo ćete izgubiti interesovanje. Želite da rasplamsate strasti?  Nemojte trošiti vreme pred ogledalom već podstaknite razgovor o temi koja vas oboje interesuje. To će stvoriti pravu atmosferu za ljubavne igre.

Vaga

Ingredient iznenađenja može biti čudotvoran u Vašem ljubavnom životu. Pokušajte da iznenadite osobu koja vas interesuje. Pojavite se u novom donjem vešu, iznenadite tu osobu večerom ili je zavedite pre nego što upadnete u rutinu kućne atmosfere. Čak i udaranje čeženje partneru može da dovedete quit eksplozije strasti. Napravite večernje planove sa prijateljima i pustite da Vaše odsustvo uradi svu magiju.

Škorpija

Promenite vaše fizičke aktivnosti kako ne biste izgubili motivaciju. Zamenite traku za trčanje pilatesom. Isprobajte nove stvari.  Uz ekspanzivnu energiju sekstila Sunce-Jupiter, možda otkrijete novu aktivnost koja će postati vaša zimska opsesija. Takođe, zapitajte se zašto se osećate kao mučenik u određenoj oblasti života. Pomoć je svuda oko vas, samo je zatražite.

Strelac

Predvidljivost je prokletstvo za romantične Strelce. Ako Vam je dosadno u vezi, unesite malo uzbuđenja. Umesto da gledate još jednu epizodu serije, kupite karte za bioskop i izvedite partnera iz kuće. Mračni deo ulice na putu za bioskop, može biti veoma zanimljiv Vama i Vašem partneru. Ako ste sami, nemojte biti previše dostupni. Mala misterija zašto niste odgovorili na poruku, podstaći će Vašu simpatiju da vas potraži.

Jarac

Lako je kritikovati ljude, međutim da li se zapitate koji su razlozi njihovih delovanja? Danas priđite prijatelju ili kolegi za koga vidite da se muči sa nečim. Vrlo je moguće da žele da se dokažu da su sposobni i kompetentni, ali su preuzeli previše na sebe. Zvuči Vam poznato? Iako ste zatrpani obavezama da biste preuzeli njihov teret, možda im možete pomoći  da dođu quit rešenja kako se ne bi slomili.

Vodolija

Promenite rutinu i unesite uzbuđenje u svoj život. Male promene mogu da donesu nešto novo. Promenite mesto gde pijete jutarnju kafu, pozovite zanimljivog kolegu na pauzu ili promenite rutu kojom idete na posao. Ne bojte se da istražujete. Mogli biste da krenete na novi hobi ili sport u blizini i da tako steknete prijatelje,

Dnevni horoskop za 24. januar: Ribe

Današnji sekstil Sunce – Jupiter vas poziva na kreativno finansiranje. Pre nego što padnete u melanholiju zbog loše finansijske situacije, razmislite kako biste mogli da je poboljšate. Napravite finansijski notion. Ukoliko nešto jako želite da kupite, možda će prodavac pristati na zamenu. Takođe, možete da pregledate akcije u onlajn prodavnicama i možda Vam se posreći!

Deagreez/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Bravacasa

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje