Dnevni horoskop za 26. januar: Venera u Ribama donosi romantiku

od strane | jan 25, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 26. januar

Venera u Ribama donosi romantiku kod velikog broja znakova. Pred Lavovima je dan prepun strasti, dok se Bikovi susreću sa novim poslovnim izazovima.

Dnevni horoskop za 26. januar

Ovan

Danas će romantična Venera uploviti u Ribe i vodiće vašu donkihotsku dvanaestu kuću enact 20. februara. Sve izgleda kao da ne morate da verujete u magiju da biste mogli da prihvatite da se bajke mogu ostvariti. Slobodni Ovnovi bi trebalo više da se zabavljaju. U narednom periodu ni iz čega se može razviti prava ljubavna veza. Ukoliko želite da doživite „srećni enact kraja života“ momenat, sada je vreme da učinite nešto da se to i dogodi.

Bik

Opušteno druženje bez obaveza može dovesti enact slučajnih sastanaka u naredne četiri nedelje. Vaša vladajuća planeta, harizmatična Venera, koja upada u Ribe, pokreće vas na aktivnost u poslovnom smislu enact 20. februara. Prijateljska druženja mogu izazvati poslovna partnerstva. Za Bikove samce ovo bi moglo pokrenuti promene na ljubavnom planu. Međutim, ništa ne dolazi samo od sebe. Pokrenite se, upoznajte nove ljude. Oni koji već imaju romantičnu vezu mogu očekivati da će se zabava u njihovoj vezi udvostručiti.

Dnevni horoskop za 26. januar: Blizanci

Postoji više načina za napredovanje na poslu. Današnji dolazak magnetne Venere u vaš ugao karijere na četiri nedelje će vam to i dokazati. Venera će vam pomoći da zamislite šta želite da postignete. Možete raditi enact kasno i volontirati kako biste dobili više poslovnih ponuda. Osim toga, mogli biste uključiti svoj neodoljivi šarm i koristiti svoj smisao za humor. Ovo poslednje otvoriće vam mnoga vrata i oduševiti ljude toliko da će svi želeti da rade sa vama!

Rak

U naredne četiri nedelje očekujte neočekivano. Dok zaslepljujuća Venera polako ulazi u Ribe i vašu devetu kuću, povećava se uzbuđenje u vašem ljubavnom životu. To će trajati enact 20. februara. Ako idete na odmor, poslovno putovanje ili planirate izlet u blizini, stvari na tom putovanju mogu postati još strastvenije. Kupidon je usmeren ka samim Rakovima, pa se potrudite da budete laka meta. Isplanirajte beg sa željenom osobom, i doživećete nešto lepo i romantično.

Lav

Zbog strastvene Venere u Ribama i vašoj osmoj kući intenzivnih emocija, romantika je svuda oko vas. Ovakva situacija biće aktuelna enact 20. februara. Predlažemo da aktivirate strastvenog romantika u sebi. Predlažemo vam erotski ples ili upalite sveće u svojoj dnevnoj sobi. Lavovima u vezi potrebno je da više vremena provode sami sa partnerom. Uklonite sve nebitne planove i spustite roletne!

Dnevni horoskop za 26. januar: Devica

U igri ljubavi ulozi postaju visoki danas, dok Venera – planeta strasti – upada u vašu sedmu kuću. Bez obzira na to da li ste spremni da svoju ljubav ozvaničite, morate znati kuda ona ide. Sve to možete saznati i bez direktnog razgovora, zabavite se! Ukoliko ste slobodni, prestanite da tražite ljubav u onlajn svetu, izađite i upoznajte ljude u stvarnom životu. Napravit bar jedan prvi potez u narednom periodu.

Vaga

Svoj sjaj iznutra pokažite i spolja! Vaš vladar, eterična Venera u Ribama donosi romantiku i kod vas! Sada postoji ljubav u koju možete uploviti. Da bi se vaš estetski znak pridržavao plana, potrebno je da se neko dopadne svim vašim čulima. Danas bi vam mogla prijati seksi plesna rutina ili inventivni čas joge.

Ponovo imate urinarnu infekciju – šta da radite? – Lepota i zdravlje

Taman stigne dobar rezultat, da biste nekoliko nedelja kasnije ponovo prepoznali simptome ponovljene urinarne infekcije. Šta sada da radite?

Škorpija

Ljubavna planeta Venera u Ribama ući će u vašu prazničnu petu kuću i biće tu enact 20. februara. Ova planeta poslužiće kao raketno gorivo vašim zimskim društvenim planovima. Osim toga, prijalo bi vam da uredite svoj ormar i oblačenjem istaknete svoje emocije i osećaj za umetnost. U naredne četiri nedelje, planeta zemaljske strasti sigurno će začiniti vaš ljubavni život.

Strelac

Vaše srce, a i vi sa njim, želi da boravi u vašem slatkom domu u naredne četiri nedelje dok prijatna Venera osvetljava Ribe. Provedite kvalitetno vreme sa osobom sa kojom to želite, gledajte filmove, družite se. Ne brinite se da ćete razočarati svoje prijatelje koji vas zovu na žurku. Oni bi vam mogli čak i zavideti na vašem vremenu u udobnosti doma.

Jarac

Vratite se u igru! To može da znači da treba da udvostručite svoje napore u vezi sa mogućim sastancima ili da obraćate više pažnje na svog voljenog partnera. Ljubavna planeta venera ulazi u senzualne Ribe i u vašu ekspresivnu treću kuću. Carry out 20. februara, vaša imresivna harizma biće u prvom planu. Malo bezbrižno flertovanje može biti vrlo zabavno ukoliko je apsolutno nevino. U suprotnom bi bilo dobro da preispitate svoje motive. Slobodni Jarčevi mogli bi da upoznaju pravu osobu preko zajedničkog prijatelja ili na nekom kulturnom događaju.

Vodolija

Pred vama je length kada ćete proširiti izbor svoje garderobe. Bujna i luksuzna Venera krstari vašom drgom kućom novca i vrednosti. Nećete postati zavisnik od kupovine, ali velike su šanse da ćete se prepustiti iskušenju, i to – u više navrata. Nema ničeg lošeg u tome da se počastite, posebno ako već neko vreme štedite. Samo, preispitajte se: da li kupovina donosi pravu sreću ili samo želite nekoga da impresionirate?

Dnevni horoskop za 26. januar: Ribe

Svaki naš prijatelj ima različitu ulogu u našem životu, tako da ne može svako biti vaš izvor zabave ili vaš guru za stil. Neki od njih bi mogli da vas nauče vrednim lekcijama, čak i u slučaju da vi to sada ne vidite. Postoji li jedan poznanik koji je vaš tihi uzor za naporan rad i odlučnost? Danas uzmite stranicu iz njegove knjige i proverite da li će to doprineti vašem uspehu tokom radnog dana.

Jovana Jevtićmax-kegfire/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Bravacasa

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje