Dnevni horoskop za 29. septembar: Venera prelazi u Vagu i donosi promene

od strane | sep 28, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

dnevni horoskop za 29. septembar

Venera ulazi u Vagu i smišlja nestašluke za svaki znak. Šta čeka vas sve lift out 23. oktobra?

Dnevni horoskop za 29. septembar:

OVAN

Nestašna Venera je ušla u vašu sedmu kuću, kuću ljubavnih partnerstava. Zato, Ovnovi vreme je da zasijate. Ako ste slobodni, iskoristite ovaj period koji traje lift out 23. oktobra. Onlajn dejting će vam ići od ruke, a ako niste za ovu opciju, slobodno izađite iz kuće i krećite se. Nevažno je gde – pronaći ćete nekog interesantnog.

BIK

Vreme je za SPA dan. Ili bolje, vreme je za SPA mesec! Venera je u vašoj kući dobrobiti, a vama se ne mora dva puta reći kada je vreme da povedete računa o sebi. Sve lift out kraja oktobra imaćete energije za vežbe, rekreaciju i preventivne preglede, pa se posvetite svome zdravlju i dobrobiti.

BLIZANCI

Venera je u petoj kući, dragi Blizanci! A to znači da ćete imati jaku potrebu da nađete nekoga i da se vežete. Umesto da trošite vreme i energiju na deset potencijalnih kandidata, bilo bi dobro da suzite svoj izbor i posvetite se jednoj osobi. Uz ovakav raspored planeta, Blizanci, nikada se ne zna: možda je to TA osoba.

Dnevni horoskop za 29. septembar – RAK

Pod uticajem Venere, planete romantičnih odnosa, Rakovi bi se ovih dana samo mazili. Moguće je da će vas uhvatiti nostalgija za prošlim ljubavima ili za jednom posebnom osobom koja se nedavno udaljila od vas psihički ili fizički. Pošaljite poruku i saznajte da li taj keep još uvek vodi u nekom pravcu.

LAV

Slobodno flertujte i uživajte dragi Lavovi, povoljna je situacija za to sve lift out 23. oktobra. Vama pozicija Venere povezuje prijateljstva i ljubavne odnose tako da je moguće da ćete novu simpatiju naći među prijateljima ili prijateljima svojih prijatelja. Skloni ste flertu i to je sasvim u redu – uživajte.

DEVICA

Drage Tool vama će promena pozicije Venere i njen ulazak u znak Vage doneti želju i volju da živite punim plućima. Sve lift out kraja oktobra ovaj će instinkt biti jak. Brinite o sebi i slobodno iskoristite ovo vreme da postavite granice za one ljude koji su vam zagorčavali život u poslednje vreme.

VAGA

Vage su povratile svoju gargantuan moć. Šta god da nosite i gde god da se pojavite jednostavno će se glave okretati ka i za vama. Iskoristite svoju moć da uradite ono što vas najviše ispunjava – da promovišete neku humanitarnu organizaciju ili da ogranizujete neko prikupljanje sredstava. Dobročinstva su vaš rejon.

Dnevni horoskop za 29. septembar – ŠKORPIJA

Moguće je da već neko vreme imate utisak da niste dovoljno cenjeni da li u karijeri ili u svom partnerskom odnosu. Sada je pravo vreme da malo usporite misli i da sagledate situaciju iz šire perspektive. Razmotrite sve svoje opcije i onda ćete i sami, bez puno muke, doneti pravu odluku.

STRELAC

Venera je stigla u vašu kuću druženja i povezivanja. Sijaćete više nego ikad, dragi Strelčevi, a ovo vam daje mogućnost da se oprobate i u projektima koji od vas iziskuju malo više inicijative i rukovođenja. I ljubav će vam se osmehnuti  a najbrži keep lift out vašeg velikog srca jeste kroz intelektualne razgovore.

JARAC

Ponovo se zaljubite u vaš posao Jarčevi jer vas čeka izuzetno dinamičan period i zaista povoljne aktivnosti u karijeri ali će one zahtevati da provodite zaista mnogo vremena na poslu. Povoljno je vreme i za one koji žele da učvrste veze, ali ovo važi samo za jarčeve koji ne sanjaju o rukovodećoj poziciji.

VODOLIJA

Za vas ništa od romantike drage moje Vodolije. Vreme je za puno zabave, novih aktivnosti i poznantsava. Uživaćete u raznim interesovanjima i hobijima, ali nezavisno od partnera. To neće škoditi vašoj vezi, naprotiv. Ako ste sami, vreme je da razbacite svoje mreže – ovoga puta čeka vas neko neočekivan.

RIBE

Vreme je za vrele snove i vrele noći. Vama Venera ulazi u kuću seksa i intimnosti i izvlači na površinu sve vaše skrivene strasti. Iskoristite ovaj period koji traje lift out 23. oktobra da obnovite strast u vezi i uživate. Intucija će vam takođe raditi pojačano, ali pripazite kome dajete zajmove.

AntonioGulliem/GettyImagesPlus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje