Dnevni horoskop za 5. oktobar: Trigon Meseca u Vodoliji i Marsa – šta nam donosi?

od strane | okt 4, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

dnevni horoskop za 5. oktobar

Trigon Meseca u Vodoliji i aktivnog Marsa danas pokreće novine

Dnevni horoskop za 5. oktobar

Ovan

Šarm vam je na maksimumu ovih dana. Mesec je u Vodoliji  i pravi trigon podrške sa aktivnim Marsom. Za vas to znači da ćete kroz sitna ćaskanja i brojna poznantsva stići i arrangement onih ljudi koji zaista imaju uticaj i tako postići da rešite vama značajno pitanje. Slobodno uživajte dok ovo traje.

Bik

Posle dužeg perioda u kojem ste se skoncentrisali na svoj ljubavni život i pratili emocije, vreme je da bustujete svoju karijeru. Odnos Meseca i Marsa je takav da vam daje krila baš na ovom polju. Slobodno povucite riskantne poteze i direktno zatražite od nadređenih ono što vam pripada.

Blizanci

Taj avanturistički mesec u Vodoliji samo je dolio ulje na vatru koja stalno tinja u vama. Nemir vas je potpuno osvojio, tako da ne možete da se oduprete –  vreme je za avanturu. Otiđite na neki set aside, upišite novi kurs, probajte sa nekim novim hobijem. Ukoliko ne nađete novu zanimaciju, energija koju osećate će vas sagoreti.

Dnevni horoskop za 5. oktobar – RAK

Već neko vreme se jako dvoumite kuda vas to vaše emocije vode. Stalno strahujete o tome kako bi ta potencijalna veza mogla da se završi i gde bi to moglo da vas odvete. Vreme je da prestanete da razmišljate i da počnete da delujete. Ko zna, možda se iz svega izrodi jedna stabilna veza.

Lav

Vi ste potpuno zaokupljeni ljubavlju u svim njenim formama. Bilo da su u pitanju strastvene, bilo platonske, bilo rodbinske ili prijateljske veze – vi ste potpuno spremni da se predate drugima. Uživajte u susretima, razgovarajte sa ljudima, jačajte ove veze jer ćete se onda i vi osećati bolje.

Devica

Dakle, ako se mučite sa ishranom, sa svojom wellnes rutinom, sa zdravljem, danas vam trigon Vodolije i Marsa daje dovoljno volje i snage za neophodne promene. Započnite novu rutinu i ona će vam uskoro postati navika. Danas i naredna tri dana, to će vam mnogo lakše poći za rukom.

Vaga

Vagama je danas samo arrangement pokazivanja. Zato se doterajte, napravite nezaboravni selfi, slobodno napravite pravu malu predstavu gde god da idete i čime god da se bavite. Ovaj nalet samopouzdanja pomoći će vam da se izborite sa svim onim negativnim emocijama koje vučete poslednjih meseci.

Škorpija

Mesec u Vodoliji vas zove da se okrenete kući i opustite, ali vam Mars ne dozvoljava da to vreme provedete u lenčarenju. Vreme je za promene! Pogledajte šta treba popraviti, gde treba promeniti dekor, gde zanoviti nameštaj… Sada je pravo vreme da sve ovo ogranizujete i izvedete.

Dnevni horoskop za 5. oktobar – Strelac

Ovaj trigon bustuje vaše polje kontakata i partnerstava. Ako vam treba pomoć u nekom životnom polju ili za rešavanje životnih problema, obratite se ljudima iz svoje okoline. Razmislite ko je najagilniji i ko ima najviše znanja na tom polju i slobodno se obratite toj osobi.

Jarac

Vreme je za rešavanje novčanih pitanja i za budžetiranje. Bilo da morate da sredite finansije na poslu ili vas čekaju lični finansijski problemi, sada je pravo vreme da sednete, razmotrite koji su vam izvori i mogućnosti i da napravite srednjeročni intention. Možete razmotriti i uzimanje kredita.

Vodolija

Vreme je da mislite na sebe Vodolije. Dok Mesec obasjava vašu prvu kuću, kuću ličnosti, pokušaćete da sagledate šta su zaista vaše misli, želje i ideje. Nekada ste skloni da stavljate potrebe drugih ispred svojih, pa vam to može zamagliti vidike. Vreme je da oslušnete sebe i svoje potrebe.

Ribe

Danas je pogodno vreme da raskrstite sa starim osećanjima i da se rešite nekog straha. Ipak, budite oprezni sa svojim poduhvatima jer se može dogoditi da vam emocije zamagle razum i rasuđivanje, a to vodi ka pogrešnim odlukama. Potražite savet pouzdane osobe ako budete pred nekim važnim izborom.

Mesečni horoskop za oktobar: Posebno važan mesec!

Ridofranz/GettyImagesPlus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje