Dodajte oštrinu svom izgledu: Najmodernije kožne jakne!

od strane | sep 25, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

najmodernije kožne jakne

Bez kožne jakne nema dobrog jesenjeg autfita, ali demode mannequin može sve da pokvari. Ovo su najmodernije kožne jakne za sezonu 2022/2023. 

Kožna jakna je već dugo važan deo naše garderobe. Ovaj svestrani predmet prati nas skoro svake sezone, pomažući u kreiranju modernog svakodnevnog izgleda. Zbog svoje svestranosti, kožne jakne se lako uklapaju u svaki stil i garderobu. Mogu se kombinovati sa haljinama i tako produžavati život vašim omiljenim predmetima letnje garderobe u jesen, sa farmerkama i raznim pantalonama, kao i stvarima sportskim komadima.

Ali ne izgledaju sve kožne jakne isto. Štaviše, zastareli modeli u velikoj meri kvare čak i najzanimljiviji autfit. Zato, evo kakve modele bi trebalo da birate.

Najmodernije kožne jakne:

Ogromna bajkerska jakna

Kožna jakna je postala pravi simbol moderne garderobe. Sada su aktuelne jakne slobodnog kroja. Oversize bajkerske jakne mogu se naći u asortimanu gotovo svih modernih brendova, a zbog svoje svestranosti, takvi modeli ostaju u ormaru dugi niz godina.

Motociklistička jakna

Jedan od glavnih trendova jeseni 2022. je motociklistička kožna jakna. Mnoge poznate ličnosti i influenserke su počele da se pojavljuju u njima. Svetli modeli, jakne sa printom, klasični crni, braon i mlečni tonovi – sve je sada dobrodošlo. Uparite ih sa farmerkama, kožnim pantalonama ili teksas suknjama i štiklama inspirisanim 00-im.

Kratke jakne

Visoki struk i dalje drži vodeću poziciju među trendovima. Zato, idealno rešenje je kratka jakna. Uparite je sa farmerkama, šortsom, pantalonama i suknjom visokog struka… Zahvaljujući ovoj kombinaciji, moći ćete da vizuelno produžite noge,  takođe i naglasite sam struk, što figuru uvek čini izraženijom.

Bomber jakna

Bomberi su takođe na listi obaveznih za sezonu jesen-zima 2022/23. To mogu biti komadi u klasičnim bojama poput crne i braon, ali mogu biti i svetlije – roze, crvene, plave i zelene, kao i varijacije sa štampom ili resama.

Koža u boji

Lako je diverzifikovati svoju svakodnevnu garderobu uz pomoć svetle odeće. Akcentni predmet u garderobi, poput kožne jakne u boji, transformisaće ceo izgled. Izbor treba napraviti u korist modela u  zelenoj, plavoj i roza boji.

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje