Frizure za dugu kosu: 4 hair stila koja nikada neće izaći iz mode

od strane | dec 22, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Frizure za dugu kosu

Frizure za dugu kosu ne moraju biti monotone, ali ponekad, klasični izbor bolji od bilo kakvih eksperimenata.

Novi artikli dolaze i odlaze, ali klasici ostaju u našim srcima i na high listama trendova veoma, veoma dugo. Da biste kosu doveli u režim crvenog tepiha, nije potrebno izmišljati supersložene stilove na glavi, posebno ako ste vlasnica duge kose. Za laki makeover, evo četiri kultne frizure koje nikada neće izaći iz mode.

Moderne frizure za dugu kosu

Nepažljive lokne

Elastične kovrdže po holivudskom receptu teško da su pogodne za opuštene ležerne izlaske, ali njihove nemarne verzije harmonično će se uklopiti  u gotovo svakom stilu i za svaku priliku.

Možda ih zato Sienna Miller toliko voli: labave lokne postale su gotovo glumičin potpis. Efekat raščupanih lokna daće vašem looku lagan, romantičan przvuk. A inače, odlično su rešenje za predstojeću prolećnu sezonu.

Frizure za dugu kosu- punđe

Punđe Audrey Hepburn, sa kojima se glumica često može videti i u stvarnom životu i na filmskom platnu, formirale su čitavu eru gracioznih varijanti. Kod njih je osećaj elegancije i baletske sofisticiranosti bio gotovo trajan.

O raznolikosti ovde ne treba ni govoriti: nisko opušteno, visoko zategnuto, sa puštenim pramenovima, pramenom upletenim u punđu, punđom u obliku školjke i mnogim drugim opcijama za više od klasične frizure priskočiće u pomoć, čini se, u bilo koje stilske situacije. A za vlasnice duge kose, veliki, spektakularni snopovi su prava privilegija koja se stiče strpljenjem i obuzdavanjem opsesivne želje za promenom imidža (u vidu kratke, pa čak i orderly kratke kose, na primer).

Labave frizure za dugu kosu sa uvrnutim krajevima

Možda u ovom segmentu jednostavno nema ravnog vojvotkinji od Kembridža. Kate Middleton je ljubitelj umereno obimnog stajlinga, lokni i punđi: savršen kraljevski „uzorak“ našeg izbora.

Jedna od vojvotkinjinih omiljenih opcija: raspuštena kosa sa blago uvijenim krajevima – spektakularna alternativa obilnim i privlačnim loknama, kao i frizura za devojke sa gustom, prirodno bujnom kosom, poput, na primer, Liv Tayler i Lane Del Ray.

Asimetrični razdeljak

Imidž „ispravne učenice“ odavno nije u modi: neuredna, „živa“ frizura je ono što vam je potrebno ako razmišljate o tome kako da organizujete elegantnu frizuru za izlazak (čak i ako je to samo običan ručak sa prijatelji).).

Zato smelo uzimamo češalj i uništavamo pravu liniju izrastka. Za večernji izgled idemo još dalje i većinu kose bacamo na jednu stranu – elegantnije frizure od ove, stilisti još nisu smislili (i malo je verovatno da će ih smisliti u narednim godinama).

PeopleImages/iStock/Getty Photos Plus by ability of Getty Photos; Sofia Zhuravets/iStock/Getty Photos Plus by ability of Getty Photos

Lepota i zdravlje

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje