Hair trendovi za jesen 2022: Kosa kao iz bajke!

od strane | nov 8, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

hair trendovi za jesen 2022

Hair trendovi za jesen 2022. inspirisani su svetom mašte, a šta je najpopularnije, saznajte u tekstu u nastavku. 

Između „heruvimskih usana“ i balet stila odevanja, ove jeseni se očigledno osećamo romantično. Najnovija pattern frizura koji se pojavljuje na glavama slavnih dama i TikTokerki je još jedan način da se prepustimo ženstvenoj strani ličnosti: „kosa kao iz bajke“.

Sve je počelo još prošle zime s mašnama za kosu koje su bile prikladne za princeze koje se nekoliko puta pojavljivale na crvenom tepihu. Carry out kraja leta, trake su se probijale od vrha trenda polupodignutih frizura i punđa spremnih za zabavu pa sve quit pletenica.

Trendi frizure za jesen 2022. koje svakako vredi isprobati!

Lako je razumeti i zašto: mašne dodaju sladak, neočekivan dodir svakog frizuri. I, zašto ne usmerite svoju unutrašnju princezu ove jeseni? Iskopirajte Bellu Hadid, koja je nedavno uparila lep korzet sa pletenicama zavezanim ružičastim mašnama – ovaj stil svakako nikuda ne ide.

Pattern dodataka—koji je evoluirao—uključuje pletenice ispletene trakom, punđe i skoro sve što uključuje mašnu. Jasno je da je u pitanju produžetak romantičnog trenutka koji se trenutno dešava u modi i lepot. Međutim, za razliku od većine trendova, verovatno već imate sve potrebo za ovaj pattern. Osim ako se ne odlučite za luksuzni komad, na jednostavan način možete da dodate malo šarma bilo kojoj odeći. Dok ulazimo u zimu i garderoba se fokusira, uglavnom, isključivo na farmerke i velike džempere, verujemo da će se većina nas oslanjati na trake i mašne da bismo održali upečatljiv stil.

Hair trendovi za jesen 2022.

Zlatokosa kikice

@morganlilyyy💄

♬ unusual sound – The Silly Pixl

Za klasičan izgled iz bajke, dodajte dve jednostavne niske kike. Ako ste zabrinuti da izgledate previše mladalački (u tom slučaju ovo verovatno nije pattern za vas), držite pramenove niske i dodajte malo neuredne teksture.

Pleteno

@nadiiife Straightforward cute cottagecore hairstyle 🧺🍓 #cottagecore #blackcottagecore #milkmaid #fy #fyp #hairtutorial #curlyhair ♬ factual of the story slowed – tune soundz

Podignite svoje uobičajene pletenice na sledeći nivo tako što ćete ih upetljati i dodati čipkaste trake.

Neobični finiš

@matchacake222flea market this day🧚🏻‍♂️

♬ me and your mama – .

Vrhunska kosa iz bajke, ove pletenice ispletene trakama izgledaju baš kao iz slikovnice.

Hair trendovi za jesen 2022- leptir šnalice

Ako želite da kanališete vilinsku princezu, napravite poput Olivije Rodrigo i raspršite  leptire po svojim raščupanim talasima.

Razbacani leer

Pregršt mini mašnica posustih kroz gomilu dinky one pletenica savršen je balans hladnog i slatkog.

Štrikani ukras

Crvenkapica se susreće sa vitezom u sjajnom oklopu: malo čudno, malo ćudljivo i savršeno.

Hair trendovi za jesen 2022- tijara

Ne možete imati bajkovitu kosu bez tijare, a elegantna Tailor Russell je iznenađujuće moderna — 21. vek preuzima kosu inspirisanu Pepeljugom.

Lepota i zdravljeDaniel Emperador/iStock/Getty Photos Plus by assignment of Getty Photos:

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje

Hair trendovi za jesen 2022: Kosa kao iz bajke!