Haljine koje svaka žena mora da ima u garderoberu

od strane | mar 25, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Haljine koje svaka žena mora da ima

Da li ste znali da postoji 6 vrsta haljina koje svaka žena treba da ima kako nikada ne bi došla u situaciju da izgovori čuvene reči „Nemam šta da obučem“. Trend brze mode poslednjih godina sa sobom je doneo prepune ormare i osećaj praznine. Pored svih tih stvari, mnoge dame ipak imaju problem pri izboru odeće za bilo koju priliku. U nastavku teksta pročitajte o tome koje su to haljine koje svaka žena mora da ima u garderoberu kako bi uvek imala ideju za autfit.

Godinama unazad, moda se menjala i žene su konačno dočekale trenutak u kome se pre svega bira udobnost. Čak i onda kada su u pitanju veliki događaji. Čak i dame koje vole elegantan stil, odlučuju se za udobne i praktične elegantne autfite u kome svakako izgledaju sveže, lepo i moderno. Sa druge strane, haljine su odevni komad koji je sam po sebi dovoljan za autfit. Uz odgovarajuću obuću i nekoliko detalja, haljina ne zahteva previše razmišljanja oko autfita. Haljine se mogu nositi na poslu, u svečanim prilikama, u šetnji, izlasku. Zbog svega toga, ukoliko volite da nosite haljine, ovo je pravi tekst za vas. Predstavljamo vam haljine koje svaka žena mora da ima u garderoberu da bi za svaku priliku imala šta da obuče.

Haljina za svaki dan

Koliko puta vam se desilo da treba da izađete na kratko ili da završavate obaveze po gradu i da ste više vremena potrošili na izbor odgovarajuće garderobe nego na izvršavanje obaveza? Uz odgovarajuću haljinu za svaki dan više se nećete susretati sa ovakvim problemom. Umesto kombinovanja više komada odeće, jedna haljina može rešiti vaš problem. Pronađite haljinu koja je prikladna i za šetnju, i za institucije poput pošte, i za kafu sa drugaricama. Na primer, ukoliko volite lepršave haljine, cvetni dezen je idealan za proleće i leto. Sa druge strane, ukoliko volite da ističete svoju figuru, pravi izbor za vas je uska pamučna haljina koja odlično ide i sa baletankama i sa patikama.

Mala crna haljina

Već je poznato da mala crna haljina nikada neće izaći iz mode. Neki je nazivaju nasvestranijim komadom ženske garderobe. Njena lepota krije se u tome što nije konzervativna, već svestrana, ženstvena i pogodna za sve prilike: od poslovnih događaja do romantičnog dejta. Jedna mala crna haljina pomoćiće vam pri izboru garderobe za tako mnogo prilika.

Haljine koje svaka žena mora da ima: Košulja-haljina

Žene koje prate modu poludele su za ovim komadom.  Svetu ga je predstavila Coco Chanel koja ju je stvorila od obične mupke košulje. Vrlo je elegantna i može se nositi i preko dana i uveče usklađujući druge detalje sa njom.

Haljina na preklop

Lagana halljina na preklop sa kratkim ili dugim rukavima može prestavljati jedan od najfunkcionalnijih komada garderobe. U zavisnosti od ostalih detala sa kojima je kombinujete, njena namena se može menjati. Moderne su i leti i zimi, takođe u zavisnosti od drugih detalja poput obuće i jakne.

Večernja haljina

Večernja duga haljina oblači se samo u vrlo svečanim prilikama. Postoji netačno verovanje da su duge haljine stvorene samo za visoke devojke, međutim, to uopšte nije tačno. Niske devojke u maksi haljinama takođe mogu izgledati zanosno, posebno ukoliko haljina ima prorez koji ističe vitku liniju.

Haljine koje svaka žena mora da ima: Koktel haljina

Večernja elegantna duga haljina nije za svakoga jer ne voli svako pažnju koju ona izaziva. Međutim, koktel haljina je haljina nešto uzdržanijeg kroja koja takođe može biti savršen izbor za svečane prilike.

Proleće je već stiglo, na vama je da pronađete modele haljina poput ovih kako biste uvek imali dobru ideju za autfit.

Jovana Jevtić heckmannoleg/Getty Images PLus/ Aleksander Kaczmarek/ Getty Images Plus / heckmannoleg/ /Getty Images PLus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje