I u 2023. zadaje trendove: Evo kako je manikir Hailey Bieber opet postao hit!

od strane | jan 20, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Manikir Hailey Bieber

Manikir Hailey Bieber tema je kojom smo se skoro pa svake druge nedelje bavili tokom prošle godine, a čini se da će i u 2023. manekenka zadavati nail trendove. 

U leto 2022. godine, influenserka i manekenka naterala je sve dame širom sveta da isprobaju novi pattern manikira – glazirane nokte. Gospođa Bieber je pogodila – ljubav prema prirodnosti sada samo dobija na zamahu. Ko će odbiti prirodni akt sa sedefastim prelivima? Uoči praznika, Hejli se udružila sa OPI-jem kako bi obožavaocima donela novi will must comprise sezone: crveni francuski glazirani manikir.

Hailey Bieber ponovo lansira novi nail pattern: Crni manikir se vraća ( +5 ideja) – Lepota i zdravlje

Ona je lansirala čuvene glazirane nokti i postali su instantaneous hit. Sada, Hailey Bieber forsira daleko manje nežan stil: crni manikir

Nije iznenađujuće što je zvezda za praznike odabrala grimiznu nijansu. Crvena je boja lepote, dobrote i zdravlja, a mnogi su sigurni da će doneti finansijsku sreću i sreću u ljubavi. A evo kako iskopirati ovaj manikir pattern.

Manikir Hailey Bieber 2023.

Prvo, sam manikir treba uraditi što je moguće pažljivije. Ravnomeran oblik i uredna kutikula su ključ za lepe nokte. Profesionalni majstori tako dobro tretiraju kožu oko noktiju da je potrebno samo ponekad koristiti ulje za zanoktice i hidratantnu ili hranljivu kremu. Ovo će produžiti svežinu manikira, a nećete želeti da žurite da promenite dizajn.

Zatim zamolite manikirku da nacrta crvenu liniju za vas. Ovaj dizajn je i dalje veoma voljen i uvek donosi lepo raspoloženje. Možete napraviti širinu „polmeseca“ po svom nahođenju – u svakom slučaju će biti lepo.

Odozgo, na gotovi manikir se nanosi sjajna rub sa sitnim iskricama, što će vašem manikiru dati prozračni efekat.

Hejli Biber nam je dala odličnu ideju, ali niko ne kaže da tu treba da stanemo. Ako želite da dodate tvist svom manikiru – slobodno. Kamenčići ili crteži, na vama je izbor. Ali pokušajte da ne preterujete – neće vam se dopasti šareni dizajn. Nažalost, ovaj „glazirani manikir“ može biti nezgodan.

Lepota i zdravljeJon Kopaloff / Stringer by blueprint of Getty Entertainment

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje