Kako istaći velike grudi sa stilom, a da to ne izgleda neukusno?

od strane | mar 21, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Kako istaći velike grudi

Dekolte, bez sumnje, izgleda vrlo ženstveno i izaziva pažnju – i žena i muškaraca! Ali kako istaći velike grudi sa stilom, a da ne preterate?

Otkrivamo vam tajne stilista ali i poznatih ličnosti.

Dubina dekoltea

Suviše dubok dekolte izgleda neukusno. Zbog toga prednost dajte srednjoj dubini koja ostavlja prostor za maštu i izgleda vrlo privlačno. Ukoliko želite da istaknete grudi, u ostatku odevne kombinacije budite umereni. Dakle, mini suknja ili mini haljina nisu najbolji izbor.

Kako istaći velike grudi: detalji

Ne preterujte sa ukrasima na haljini ili majici sa izrezom. To može delovati neozbiljno i odvlačiće pažnju od dekoltea koji želite da naglasite. Manje je više – ne zaboravite ovo. Zato potražite jednostavan kroj ili dezen.

Dekolte takođe možete ukrasiti i zanimljivim ogrlicama različitih dužina.

Naglasite struk

Da biste istakle svoju ženstvenu figuru, osim grudi vredi naglasiti i struk. Potražite strukiranu bluzu, suknju A-kroja ili zanimljiv kaiš kojim ćete strukirati vašu haljinu. Na ovaj način dobićete iluziju figure „peščani sat“ koja izgleda vrlo privlačno.

Dezen je važan

Dajte prednost (ne prevelikim) geometrijskim dezenima, cvetnim, polka tačkicama, tankim prugama. Svi klasični dezeni dolaze u obzir. Igrajte se, istražite printove koji vam najbolje pristaju ali izbegavajte animalne dezene.

Dužina rukava

3/4 rukavi čine svaku ženu bar duplo ženstvenijom. Uz istaknute grudi, ova dužina rukava učiniće da izgledate gracioznije i stilizovanije.

Kako istaći velike grudi: oblik izreza

Bez sumnje, V-izrez će istaći dekolte na najlepši način. Vodite računa da ne bude predubok kako ne biste izgledali neukusno. Budite umereni i nećete pogrešiti.

Miljana MomirovićMike Coppola/Staff/GettyImagePlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje