Kako nositi uske farme 2022. i ne izgledati staromodno?

od strane | sep 20, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

skini džins jesen 2022

Ove sezone smo rekli: dobrodošli široke noge! Sve što je ravno, što se sužava završilo je na drugoj policiji sa strogom oznakom: demode. Jedini ustupak su tamne uske farme i to samo u određenim kombinacijama.

Kome su skinni farmerke?

Kao što ime govori – ovo su uske pantalone. U redu, ako imate viška i dovoljno samopouzdanja, savim je u redu da ih i vi stilizujete i nosite. Ipak, razmislite o tome jer ove godine imate mnogo boljih kombinacija i opcija za odevne kombinacije. Veći neko ikada!

    Evo pravila za nošenje skinite farme

    : nemojte ih nositi ako nose ne dozvoljavaju vam da čučnete – onda su preuske

birajte samo modele srednjeg struka ne birajte uske farmerke bez džepova – izgledaju kao helanke ili hulahopke neka teksas bude dovoljno jak da oblikuje vaše telo

Sa čime nositi uske farme u 2022?

Sa trenč kaputom

Referenca na francuski stil: tamna koža, bež trenč kaput i džemper sa baletankama. Spremni ste za svaku zvaničnu priliku.

Sa velikim blejzerom

Blejzer sa velikim naramenicama, dečačkog kroja, pomoći će se kreirati siluete u obliku slova T, koja ostaje sve popularnijem androginom stilu. izne cipele. Dobra ideja su vojne čizme sa pertlama.

Sa košuljom

Ležerni izgled u kome ćete se osećati udobno i diskretno. Majica jednostavnog kroja, tamne kože farme, bela majica i crne čizme bez dodatnih detalja. Možete da šetate po ceo dan ne razmišljajući ni o čemu – vaš stajling je pogodan za skoro svaku priliku.

Sa kaputom i so čizme

Teks farmerke sa teksas košuljom će izgledati hladno u kombinaciji sa dugim kaputom i čizmama sa stilizovanim životinjskim printom. Odlična kombinacija su i crne farme, blejzer i bela košulja, kao i čizme sa životinjskim dezenom. Akcenat je na cipelama, farmerke su baš prava osnova.

Sa avijatičarskom jakom

Sa dolaskom hladnog vremena iz ormana izvlačite topliju odeću, pa možda negde nađete neku staru avijatičarsku jaknu od ovčije kože. Odlična ideja za kombinovanje kože i bikerkora. Dodajte čizme sa kvadratnim prstima na visoku petu i spremni ste.

Više detalja