Kako prikriti nesavršenosti tako da nam svaki komad odeće savršeno pristaje

od strane | dec 16, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Kako prikriti nesavršenost

Otkrivamo vam savete kako prikriti nesavršenosti na telu i to na način da nam svaki outfit izgleda besprekorno!

Kao žene, veoma smo samosvesne i moramo da naučimo kako da budemo samouverene. U to nam umnogome može pomoći odeća, ukoliko znamo kako da je upotrebimo u svoju korist. Kao što znamo, svaka dama je jedinstvena, a uz to svaka od nas ima određeni tip građe. Važno je upoznati svoj oblik tela i oblačiti se u skladu s tim. Evo o čemu se zapravo radi, u nastavku.

Kako prikriti nesavršenosti na telu odećom!

Pre nego što se detaljnije pozabavimo ovom temom, napominjemo da smo svi mi lepi, ma šta drugi mislili. Neki od nas su veoma samouvereni, ali drugi nisu toliko sigurni u to kako izgledaju. Morate znati da svoje nesavršenosti možete sakriti odećom i aksesoarima, a atribute i te kako možete naglasiti. Međutim, prvo morate da prihvatite ono što jeste i da shvatite da ste prelepi! A pre biranja odevnih predmeta, neophodno je da znate kakav je vaš oblik tela i kako da se oblačite da biste naglasili svoje karakteristike.

Trouglasti oblik tela

Grudi su vam male, a struk je definisan. Imate uska ramena i izdašne bokove i butine. Ako je vaš oblik tela trougao, potrebno je da naglasite struk. Nosite print majice sa V-izrezom, šalove, široke kaiševe, haljine sa carskim strukom, tamne farmerke i  olovka suknje. Preporučuje se takođe da nosite visoke potpetice da biste vizuelno izdužili noge. Uz to, oblik vaše figure na pravi način može da naglasi steznik za stomak, koji će podići zadnjicu, a dodatno naglasiti struk. 

Tanga steznik za stomak sa silikonskom trakom

Innercare tanga steznik za stomak sa silikonskom trakom prati najnovije trendove za oblikovanje linije. Udoban, ženstven i izrazito funkcionalan, primeren je za sve žene koje žele sakriti poneki suvišan kilogram u predelu stomaka i struka.

Obrnuti trougao

Ramena su vam šira od kukova, imate uske bokove i vrlo tanak struk. U ovom slučaju, savet je da nosite tamne majice sa V ili U-izrezom, široke kaiševe, lepršave pantalone, suknje A-kao i plisirane suknje. Steznik koji će naglasiti struk će svaki komad odeće učiniti aktraktivnijim.

Atraktivni steznik za telo sa bretelama

Innercare Atraktivni steznik za stomak sa grudnjakom smanjiće obim struka, zategnuti stomak i podići vaše grudi. Kvalitetna tkanina pruža odličnu kompresiju i čini ovaj steznik veoma udobnim, neprimetnim i idealnim za svakodnevno nošenje.

Kako prikriti nesavršenosti- telo oblika peščanog sata

Imate dobro definisan struk, a bokovi i grudi su vam iste širine. Savet je da nosite strukirane sakoe i blejzere, sve kraljevske kaiševe, haljine na preklop, tamne majice, farmerke sa niskim strukom, olovka suknje, suknje dužine ispod kolena i visoke potpetice. Da biste naglasili ovakav oblik tela, možete koristiti steznike sa visokim strukom

Šorts steznik za stomak sa visokim strukom i bretelama

Šorts steznik za stomak sa visokim strukom i bretelama u bez boji je novi model iz naše Innercare kolekcije. Uz podesive naramenice i dodatnu čipku za fiksiranje za grudnjak, bićete sigurni da će uvek ostati na pravom mestu bez klizanja.

Jabuka oblik tela

Noge su vam dugačke i tanke, imate veliko poprsje, ali nemate struk, dok su vam ramena i leđa široka. Nosite odeću svetlih boja sa vertikalnim linijama, majicesa V-izrezom, haljine A kroja, debele tkanine, donji deo visokog struka, bermude, pantalone ravnog kroja, plisirane suknje, suknje na preklop i  visoke potpetice. Da biste vizuelno naglasili struk i grudi, ispod odevne kombinacije obucite steznik koji će zategnuti višak na stomaku, a u isto vreme podići zadnjicu i grudi. 

Duboki ženski steznik za stomak i telo sa grudnjakom

Innercare duboki ženski steznik za stomak i telo sa grudnjakom s visokom kompresijom omogućuje čvrstu kontrolu tela na problematičnim područjima. Ugrađeni grudnjak s donjim žicama ima blago postavljene korpice za dodatnu podršku i pokrivenost.

Oblik tela pravougaonika

Vaše poprsje i ramena su otprilike iste širine ali ne možete se pohvaliti ni velikim poprsjem ni bokovima.  Savet je da nosite velike majice sa printovima i V-izrezom, velike kragne, široke kaiševe, haljine sa carskim strukom, haljine sa visokim prorezima, debele tkanine, ravne farmerke, skinny farmerke, olovka suknje, suknje punog kruga kao i polu -kružne suknje, te konusne potpetice. Dubokim steznikom podići ćete zadnjicu i oblikovati struk, te će svaki komad odeće na vama izgledati kao saliven. 

Duboki steznik za stomak i struk 

Ovaj steznik će oblikovanjem i podizanjem zadnjice i smanjivanjem obima struka i za nekoliko brojeva dovesti vašu figuru attain savršenstva. Izradjen je od kvalitetnih i elastičnih materijala i izuzetno je udoban i neprimetan uz svaku vrstu odeće. Idealan je za svakodnevno nošenje.

Kakav god da je vaš oblik tela i kakav god da vam je cilj prilikom odevanja, steznici mogu da vam pomognu da prikrijete nedostatke, a da u isto vreme naglasite atribute svoje figure. Neki od njih podižu i naglašavaju zadnjicu, drugi prikrivaju stomačić, dok ima i onih koji posebno naglašavaju grudi.

Kako izabrati steznik za stomak i telo

  • Ako nikada ranije niste koristili steznik za stomak i niste baš sigurni odakle da počnete, evo par saveta kako izabrati i nositi steznik tako da vam potpuno odgovara.
  • Steznik pre svega služi da zagladi liniju tela i sakrije nesavršenosti. Nemojte od njega očekivati da vas smanji za nekoliko veličina.
  • Obavezno kupite veličinu steznika koja vama odgovara. Previše uzak steznik vam neće dati bolje rezultate, samo će učiniti da se u njemu osećate neprijatno.
  • Postoje različiti modeli steznika, uključujući sa i bez gaćica, sa kratkim ili dužim nogavicama, kao i haljina-steznici. Razmislite koji bi najviše odgovarao vašoj figuri, kao outfitu uz koji ćete ga nositi.
  • Što se tiče boje i stila, izbor je na vama. Ali za početak, jedan crni i jedan steznik boje kože biste mogli da nosite potpuno neprimetno ispod najrazličitije odeće.
  • Ako nostite steznik ispod uske haljine rastegljivog materijala, uparite ga sa laserski sečenim donjim vešom. Tako ćete dobiti potpuno glatku figuru, jer ovakav veš nema šavove koji bi mogli da prave nabore i neravnine.

Innercare – Osećajte se udobno i samouvereno sa izuzetno udobnom i kvalitetnom odećom koja poboljšava vašu prirodnu lepotu.

Lepota i zdravljeLiudmila Chernetska/iStock/Getty Pictures Plus via Getty Pictures

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje