Kako učiniti seks uzbudljivijim: 7 jednostavnih načina

od strane | dec 6, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Kako učiniti seks uzbudljivijim: 7 jednostavnih načina; partneri se ljube u krevetu

Ako u spavaćoj sobi više nije zanimljivo kao što je nekad bilo, vreme je da preduzmete nešto. Kako učiniti seks uzbudljivijim?

Postoji mnogo načina da se povrati strast u vezi. A sledeći su se pokazali kao veoma efikasni.

1. Isprobajte seksting

Seksting, odnosno iskrena prepiska uz razmenu erotskih fotografija, služi kao odlična predigra, koja polako “zagreva” oba partnera. Možete to učiniti čak i dok sedite u susednim sobama. Da li ste ikada upražnjavali seksting? Ako niste, vreme je da počnete…

2. Promenite lokaciju

Ne morate čak ni da putujete ili trošite novac na hotelske apartmane. Okruženi ste mestima za seks. Raznolikost počinje odmah iza praga spavaće sobe – na kuhinjskom stolu, pod tušem ili čak na širokoj prozorskoj dasci.

3. Posetite zajedno seks šop

Možda vam je bilo neprijatno da ovo uradite sami. Ali zajedno možete uživati! Nakon detaljnog proučavanja asortimana i kupovine, važno je da se ne zaustavite. Iskoristite sve te seksi igračke bar na jedno veče.

4. Izaberite drugo vreme

Seks je prvenstveno vezan sa veče i noć. Ali do ovog trenutka mnogi se osećaju umorno, posebno nakon napornog dana na poslu. Ali ujutru, nakon dobrog sna, seks može doneti mnogo više zadovoljstva i koristi. Veruje se da nas jutarnji seks čini produktivnijim, poboljšava imunitet i može da zameni teretanu.

5. Dodajte adrenalin

Mnoge ljude nerviraju filmske scene u kojima se likovi seksaju u trenucima opasnosti – umesto da trče što brže mogu. Ni vulkanska erupcija, ni invazija zombija, ni pucnjava između dilera droge ne mogu sprečiti ljubavnike da se udruže u ekstazi. I ovo nije samo izum ludih scenarista!

Rizik je zaista uzbudljiv. Ni na koji način vas ne ohrabrujemo da jurite orgazam u automobilu koji juri 100 km na sat. Lako je podići nivo adrenalina čak i kod kuće ako postoji opasnost da vas uhvate gosti ili rođaci.

6. Investirajte u donje rublje

Samo isprobavanje i kupovina donjeg veša deluje uzbuđujuće. Organizujte striptiz veče za partnera i pokažite mu šta ste to novo kupili.

7. Napravite romantičnu atmosferu

Redovan seks između večere i spavanja brzo se pretvara u rutinu. Romantična večera, sveće, spori ples – sve ovo i dalje funkcioniše, iako je staro koliko i planine.

PeopleImages/gettyimages.co.uk

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje