Koliko ste zaista privlačne: 8 znakova da ste seksipilnije nego što mislite

od strane | okt 10, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

privlačnost, žena

Kako razumeti koliko ste privlačni muškarcima? Nisko samopoštovanje i beskrajne sumnje u našu privlačnost čine da u ogledalu vidimo mnogo više nedostataka nego što zaista imamo

Često potcenjujemo sebe, upoređujući se sa fotošopiranim licima sa naslovnih strana, a okolina nas vidi sasvim drugačije: kao prilične privlačnu osobu. Kako da znate da li ste zavodljiviji nego što mislite?

1. Kada uđete u sobu sa strancima, oni se instinktivno okreću da vas pogledaju.

Imate privlačnost koju drugi bukvalno  osećaju sa distance. Verujte, malo žena poseduje ovaj kvalitet. Možda primećujete da vas prolaznici nehotice gledaju, sa interesovanjem gledaju u vašu odeću, lice, figuru… To je to.

2. Imitiraju vas

Možda su vaše prijateljice ili kolege više puta usvojile vaš stil, kopirale vaš manikir i kupile istu odeću kao vi. Ili su vam možda tražile kontakte kozmetičkog salona, frizera ili naziv kreme koju koristite? To je zato što im se sviđate i žele da budu poput vas.

3. Kada kritikujete svoj izgled, niste shvaćeni.

Ne volite svoj nos, guzu ili tanku kosu? I beskrajno se žalite na to? Ali izgleda da niko nema razumevanja za vaše jadikovke. Verujte mi, oni uopšte ne pokušavaju da vas oraspolože – oni su samo svesni da vaši nedostaci nisu nimalo kritični

4. Muškarci zovu posle prvog dejta

Jedan od najvećih strahova svake mlade žene je mogućnost da ne ostavi utisak, posebno ako ste tek počeli da izlazite sa mladićem. „Šta ako se ne javi?“ Ali, u vašem slučaju, muškarci zovu i nude ponovni susret. To znaći da misle da ste zanimljiva, privlačna i seksi žena!

5. Zavide vam

Naravno, zavist je destruktivan osećaj, ali može biti odličan marker za one koji sumnjaju u sopstvenu privlačnost. Verujte, niko nije ljubomoran na ružne, jadne i dosadne žene. A ako postoji bar jedna osoba na ovom svetu koja je ljubomorna na vas, onda imate nešto vredno i jedinstveno.

6. Češće ste u vezama sa suprotnim polom nego vaše drugarice

Možda mislite da je normalno da se momci žele da budu u vašoj blizini i da se boje da će vas izgubiti. Ali ne može se svaka žena pohvaliti takvim uspehom. Ima onih koje na novu vezučekaju 3-5 godina. Čak i ako ste okruženi velikim brojem muških prijatelja, to takođe govori o vašoj seksualnoj privlačnosti.

7. Dobijate komplimente

Čim se malo dovedete u crimson, stavite štikle, našminkajte se svetlije, kažu vam da izgledate dobro. Vi i dalje ne verujete? Komplimenti se daju samo onim ženama koje to zaslužuju. Dakle, zaista ste zavodljiva slatkica.

8. Volite sebe

Ponekad. Mestimično. Onda kada ste sklopili posebno dobar autfit ili kada ste kupili nove štikle. Osobe koje mogu da budu zadovoljne svojim izgledom, nar na neko kratko vreme, obično i jesu izrazito privlačne.

Ridofranz/GettyImagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje