Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle: Ko odnosi pobedu?

od strane | okt 16, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle

Modni duel Kate Middleton i Meghan Markle na društvenim mrežama traje već godinama. A evo i ko nosi laksavu titulu pobednice?

Svi znaju za takmičenje između ovih kraljevskih porodica. I Kate Middleton i Meghan Markle imaju čitave armije obožavalaca koji su spremni da brane svoje current lift out kraja. A mi smo odlučili da saznamo ko će od članova kraljevske porodice na kraju biti pobednica ove modne bitke.

Kate Middleton

Supruga princa  Williama nije samo priznata ikona stila širom sveta, već i jedan od najomiljenijih članova britanske kraljevske porodice.

Kate je oduvek verna klasičnim stilovima, naglašavajući eleganciju, uzdržanost i, naravno, društveni position. Vojvotkinja od Kembridža ne okleva da izađe u istom kaputu ili farmerkama u javnost i nekoliko puta, demonstrirajući u praksi kako se jedna stvar može koristiti u potpuno različitim izgledima.

Meghan Markle

Meghan je zaista postala dostojna konkurencija. Ona uspeva da izgleda luksuzno u svakoj odevnoj kombinaciji. Midi haljine pastelnih boja sa kaputom prebačenim preko ramena ili kaputom koji odgovara ostatku autfita omiljen je odabir ove dame.

A za razliku od Kate, koja često izlazi u odeći jeftinih brendova, Meghan se često viđa i u neverovatno skupim odelima.

Mi, na kraju, ipak glasamo za Meghan, a vi?

Loading ... Loading …

Lepota i zdravljePool / Pool by process of Getty Entertainment; Chris Jackson / Crew by process of Getty Entertainment;

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje