Muškarci, uradite ovo ako želite da izdržite duže u seksu, vaš partner će vas obožavati zbog toga

od strane | mar 31, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

MO

Muškarci, uradite ovo ako želite da izdržite duže u seksu, vaš partner će vas obožavati zbog toga
Foto: Pekels/Ian Krukau

Prevremena ejakulacija je problem za mnoge muškarce i nije nešto čega se treba stideti. Razgovarajte sa partnerkom i objasnite joj šta vas uzbuduje i šta očekujete od toga kako bi seks bio prijateljski i trajao duže. Procenjuje se da je proteklo vreme od trenutne penetracije do ejakulacije 5,4 minuta.

Uz pomoć nekih trikova i tehnika možete duže da izdržite u krevetu. Ovo su samo neki od onih koje možete primeniti.

Vežbajte

Jačanjem miša stomaka, donjeg abdomena i karličnog dna, moći ćete duže da se izdržite u seksu i uspešno kontrolišete erekciju.

Ograničite prodor

Postoji mnogo načina da uživate u predigri koji ne podrazumevaju prodiranje u partnerku i značajno nabijanje na nju. Umesto da proverite koliko duboko možete da produžite u njoj, stimulišite njenu G tačku svojim penisom i kontrolišite pritisak.

Prošetati

Promena položaja pomaže mnogim muškarcima da kontrolišu ejakulaciju, a kada osećate da ste blizu vrha, promenite položaj.

Oklevanje

Odlaganje orgazma kada masturbirajte može biti dobar trening za seks sa partnerom. Zapamtite to sledeći put kada se budete opuštali sami.

Drška

Kada osetite da ste blizu, pritisnite penis odmah ispod vrha i to će vas sprečiti da prerano ejakulišete.

dame prve

Mnogim ženama je potrebna stimulacija klitorisa za orgazam, pa zauzmite položaj u kome možete kontrolisati plitku penetraciju dok istovremeno stimulišete klitoris vašeg partnera.

Koristite kondom

Kondomi su odlični u kontroli prerane ejakulacije, pa ako imate problem sa činjenicom da vam je potrebno neko vreme od početka seksa, koristite kondom.

Pilula

Postoje tablete koje mogu da odlože vašu erekciju, ali konsultujte se sa svojim lekarom pre nego što se usudite da probate bilo koji lek.

Instalirajte aplikaciju

U modernom dobu gde se sve vrti oko tehnologije i tehnike, imate aplikacije koje vam mogu pomoći.

Konsultujte stručnjaka

Ako mislite da ste sve probali i ništa vam ne pomaže, onda se obratite stručnjaku, bilo da je to lekar opšte prakse, ginekologa ili psihologa. Nije sramota tražiti najbolje rešenje za problem sa kojim se uz malo truda i pomoći možete izabrati, prenosi Telegraf.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Detaljnije