Najpopularnija ogrlica na planeti – influenserke je obožavaju!

od strane | feb 11, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

teniska ogrlica

Iako nam je mob wife na trenutak vratio osamdesete i upadljive, maksimalističke minđuše, glavni trend nakita ostaje teniska ogrlica

Poslednjih godinu dana bile smo posvećene svojim zlatnim minđušama i slojevitim ogrlicama sa privescima. Na prečac su osvojile modnu scenu 2022. i brzo postale svakodnevni nakit koji svaka žena prosto mora da ima. Međutim, nedavno je na Instagram, pa i u naše živote počeo da se uvlači novi trend nakita, podjednako svestran i nosiv – tennis ogrlica ili jednostavno teniska ogrlica.

Kako je teniska ogrlica postala trend?

Najpre smo ove jednostavne ogrlice počele da primećujemo na it devojkama i poznatim ličnostima. Ove fine ogrlice fantastično se stilizuju sa  svilenim haljinama i topovima. Emili Ratajkovski je ne jednom održala lekciju kako se nosi tennis ogrlica. I, kroz neko vreme, ona je postala najtraženiji nakit na svetu.

Šta je to teniska ogrlica?

Poznata i kao niska, odnosi se na bilo koju ogrlicu koja leži na liniji okovratnika i sastoji se od fluidne linije kamenja (ili cirkona). Nije važno od koga je metala, niti koje je kamenje u pitanju mada se neretko koriste dijamanti.

Ime teniska nosi samo zato što je teniserka Chris Evert, davne 1987. godine, izgubila svoju vrednu ogrlicu u sred meča. Naravno, odmah je zatražila pauzu u meču kako bi potražila svoj omiljeni komad nakita.

Sa čime se nosi ova ogrlica?

Bukvalno svaki dan i uz sve! Teniska ogrlica je jedan od najvrelijih trendova u svetu nakita koji je vredan vaše investicije jer je to nešto što možete nositi svakodnevno. Njen elegantan i šik stil može tako dobro da ide uz bilo koju odeću, bilo da se radi o vašem svakodnevnom korporativnom poslu ili posebnim događajima,

looking 2 teshky/gettyimages

NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje