Najpopularnije dizajnerske patike: Kupujte slične ako želite da budete u trendu ovog proleća

od strane | apr 1, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

Najpopularnije dizajnerske patike za 2024. odličan su model kakvi nas trendovi čekaju u svetu sportske obuće – neka vam posluže kao inspiracija

Dizajnerske patike su savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike. Svaki par kombinuje luksuzne materijale, specijalizovane detalje i elegantan dizajn, izdvajajući se time od pristupačnijih brendova.

Kakve modele prave najveće modne kuće ove godine?

Istorijski gledano, patike sa potpisom povezivale su se sa krupnim modelima, šemama boja i šarama. Mnoge dizajnerske patike kuća kao što je Gucci ukrašeni su srebrnim šljokicama ili drugim metalnim detaljima, dok u kolekcijama Balenciage i Louis Vuittona dominiraju patike inspirisane 90-im i futuristički dizajn. Ipak, modeli najjednostavnijeg dizajna poslednjih meseci dobijaju sve veću popularnost. Mnoga nova lansiranja ukazuju na pomak ka manje izraženoj estetici, sa uglađenim siluetama i minimalističkim detaljima u neutralnim nijansama koje nemaju za cilj da privlače pažnju, već da pravilno uokvire i istaknu bilo koji ansambl.

Vredne kopiranja: Najpopularnije dizajnerske patike za 2024.

Dakle, ako želite patike koje nisu samo sportske, nego i lepo dizajnirane – ovo su modeli koje treba slediti. Čak i ako je original nedostupan – potražite slične.

Wales Boner i Adidas Samba

Ko bi bio prvi na spisku nego Adidas Samba – model koji je trenutno najpopularniji.

Chanel

Modna kuća je svoj omiljeni materijal, tvid prenela i na patike i to baš u vreme kada čuvene Chanel jaknice ponovo doživljavaju renesansu.

Dior

Napravljene u boji koja će lagano preuzimati godinu – maslinastoj.

Run 55, Louis Vuitton

Možda i najpopularnije na ovom spisku – mreže ih obožavaju.

Miu Miu i New Balance

Legendarne 574 koje su se uvukle u graderobu svake infkuenserke dobile su nadogradnju od mlađe Pradine sestre – Miu Miu.

Ballet Runner, Loewe

Čuveni modni brend uneo je baletkor trend u svet patika.

Adidas by Stella

Čuvena Stela Makartni i Adidas udružili su snage da stvore model nazvan Sportswear 2000.

Jeremy Moeller/GettyImages

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje