Naučnici su otkrili: U ovom trenutku muškarci su najraspoloženiji za seks!

od strane | mar 19, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

DR

Naučnici su otkrili: U ovom trenutku muškarci su najraspoloženiji za seks!
Foto: unsplash.com/jamesoliverbarr

Jedna studija u kojoj je učestvovalo u hiljadu mužaraca otkrila je da su oni najraspoloženiji za seks tokom zime. Rezultati su pokazali da je svaki peti odgovorio da bi radio proveo zimu sa devojkom nego sam. Takođe, bili su iskreni i priznali da im je potrebna i nežnost, romantika i prisnost.

Stručnjak za veze Račel Susman objašnjava zašto su muškarci veoma emotivni tokom zime, ali i zašto su tada najraspoloženiji za vođenje ljubavi.

„Koliko god leto i činjenica da su slobodni uzbuđuju muškarce, pa obično traže načine da izbegnu emotivne veze kako bi mogli da rade šta žele, zimi im je emotivna i seksualna praznina toliko neprihvatljiva, u glavnom osećanju, u glavnom osećanju i osećanju“, kaže ona.

Ipak, ona kaže da iza svega toga stoji činjenica da devojke tokom zime nose više slojeva odeće, oblačno se drugačije nego leti, što može da izazove i rasplamsa maštu muškaraca.

„Zimi je mača mužarac na višem nivou jer treba da zamisli šta se krije iza svih tih slojeva odeće na ženi“, kaže Susman.

Prema istraživanju objavljenom na blogu The Psichologi of Human Sekualiti, naučnici su otkrili da se privatnost žena muškarcima menja tokom godine. Oni su primetili primetan nivo nivoa uzbudjenja od decembra do februara.

Muškarci su javili porast pripadnosti prema svojim devojkama tokom zime. Razlog za to je da ljudi imaju tendenciju da požele ono što im nije lako dostupno, a tokom zime kože je često prekrivena, što budi maštu muškaraca.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Detaljnije