Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Pripremite se na emotivni rolerkoster

od strane | apr 1, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila donosi razna uzbuđenja, ali i izazove. Dok će nekim znacima sve ići kako su zamislili, drugi će se suočavati sa raznim problemima.

Početak aprila nam donosi harmonični aspekt Venere i neptuna koji će doneti prijatna emotivna iskustva, duboke emocije, pa čak i radost. Osećanja će postati mirnija, a percepcija stvarnosti će postati sasvim adekvatna. Na finansijskom planu postoji visok rizik od grešaka. Na romantičnom planu će se zahtevati mnogo vremena i truda, ali će rezultati na kraju biti zadovoljavajući. Na zdravstvenom planu će oni koji pate od hroničnih endokrinih bolesti biti u opasnosti.

U petak Venera ulazi u Ovna i tu će ostati do poslednjih dana aprila. Zbog ovog aspekta će se ljubav vrlo brzo rasplamsati, ali će isto tako i brzo nestati. U ovom trenutku će mnogi zaboravljati da je za građenje odnosa potrebno vreme. Žene će u ovom periodu biti posebno podložne komplimentima. Moguće su manifestacijeljubomore i česti sukobi.

Nedelja će se završiti harmoničnim sekstilom između Venere i Plutona. Ovo je veoma dobro vreme za smele akcije u poslovnoj i finansijskoj sferi. Ovaj aspekt planeta će pomoći mnogima da razumeju sebe, razjasne situacije sa svojim partnerima.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi će biti rastrzani između ljubavi i posla tokom ove nedelje. Pokušaće da uspeju u svim oblastima ne praveći žrtve. Međutim, teško ćete uspeti u tome. Mnogo toga u bliskoj budućnosti će zavisiti od toga kakav izbor napravite. Finansije će se popraviti do kraja nedelje, a najbolje vreme za kupovinu će biti subota. Zdravlje će biti stabilno ako posvetite sebi dovoljno vremena.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će imati emotivno stabilnu nedelju koju bi mogao da pokvari njihov odnos sa partnerom. Bićete veoma tvrdoglavi u vezi sa zajedničkim poslovima i projektima, pa će sukobi jednostavno postati neizbežni. Međutim, kada se strasti malo smire, preduzećete prve korake ka pomirenju. Ovo će svakako poboljšati vaš odnos. Finansijsko stanje će varirati, a zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizancima predstoji i prilično prijatna nedelja koja će biti ispunjena korisnim informacijama za razmišljanje. Neke informacije će doneti predstavnicima znaka korist tako što će poboljšati finansijsku situaciju ili dobiti priliku za brzo napredovanje u karijeri. Romantična atmosfera će biti uzbudljiva za one koji traže srodnu dušu. Zdravlje će biti stabilno, ali krajem nedelje postoje rizici od povreda prilikom bavljenja sportom.

Rak (21. jun – 22. jul)

Na profesionalnom planu bi trebalo da posvetite više vremena nekim zaposlenima ili kolegama. Finansije će ostati stabilne. Što se ljubavnog plana tiče, predstavnici znaka bi mogli razviti neočekivane emocije i izlive strasti, izazivajući netipično ponašanje i postupke. Neophodno je da obratite pažnju na svoje zdravlje koje će biti veoma nestabilno i to će vam slabiti imuni sistem.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će biti uznemireno zbog nedostatka pažnje od njihove voljene osobe, ali ćete od ovoga nesumnjivo imati koristi. Prilika da razmišljate i analizirate svoje emocije, postupke i odnose učiniće sledeći period života zanimljivim. Na romantičnom planu ćete doživeti prijatne trenutke, a finansije će vam dozvoliti da za vikend obavite dugo očekivanu kupovinu. Zdravlje bi moglo da izazove bolesti endokrinog sistema.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Pred Devicama će biti aktivna nedelja, naročito u profesionalnoj sferi. Prilika da naučite nešto novo, unapredite svoj profesionalni nivo i kompetencije, pojaviće se u drugoj polovini nedelje. Na finansijskom planu ćete dobiti neočekivane poklone od partnera ili voljenih. Romantična atmosfera će se aktivirati kod onih znakova koji još nemaju ozbiljnu vezu. Obratite pažnju na svoje zdravlje i preduzmite mere da sprečite hronične probleme.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Za Vage će ova nedelja biti prilično prosperitetna, ali to blagostanje neće pasti s neba. Mnogi će morati da ulože napore da postignu svoje ciljeve. Na romantičnom planu neće biti napetosti i sukoba sa partnerima, ali će to biti kratkotrajno i lako rešivo. Predstavnici znaka treba da obrate veću pažnju na svoje zdravlje i izgled jer će samo vaše samopouzdanje učiniti da dobro delujete na druge i dobijete ono što želite.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će tokom cele nedelje osetiti povećanu pažnju suprotnog pola, ali je malo verovatno da će vam to prijati. Bićete skloni vođenju tajnih poslova i tajnim vezama. Zbog toga vam neće prijati da budete u centru pažnje. Na profesionalnom planu će se od vas zahtevati koncentracija i donošenje teških odluka, a rezultat vašeg rada će biti veoma impresivan. Zdravlje će biti dobro, ali ćete osetiti nagomilani umor tokom vikenda.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi će većinu nedelje provesti zauzeti razmišljanjem i radom na greškama iz prošlosti. Međutim, neke greške se mogu ispraviti. U drugoj polovini edelje, predstavnici znaka će biti zauzeti svojim materijalnim blagostanjem. Realno ćete moći da postignete postavljene zadatke, ali ćete morati uložiti znatne napore da to postignete. Na romantičnom planu ćete u toku vikenda imati poklone, sastanke i priznanja. Flert i pozitivna komunikacija će takođe biti dovoljni.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će biti zauzeti traženjem mogućnosti za povećanje prihoda. Neki predstavnici znaka će ozbiljno razmišljati o novom poslu i poboljšanju svojih veština. Na romantičnom planu ćete želeti nove susrete od kojih će većina biti veoma inspirativna. Međutim, odnosi sa prijateljima se mogu pogoršati. Nemojte dozvoliti da zbog preterane emotivne osetljivosti povredite ljude do kojih vam je stalo.

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će imati veoma uspešnu nedelju, ali ćete imati znatno više briga nego što je to bilo u prethodnom periodu. Na poslovnom planu bi se od vas moglo zahtevati više odgovornosti i putovanja u druge regione. Tokom druge polovine biste mogli da osetite lirsko raspoloženje i da obraćate pažnju na svoj izgled i odeću. Moguće je da ćete dobiti mnogo komplimenata od nepoznatih ljudi. Zdravlje će biti sasvim dobro.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će biti zauzete planiranjem odmora. Trenutni kućni poslovi će zahtevati vreme i trud uključujući i fizički napor. Mnogi će odlučiti da započnu renoviranje, preurede kuću i da se oslobode dosadnih stvari ili predmeta. Na profesionalnom planu može doći do sukoba i nesporazuma koje treba što pre da rešite. Finansijska situacija će ostati na istom nivou. Zdravlje će možda biti ugroženo, pa obratite dodatnu pažnju.

Sjale/GettyImagesPlus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje