Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Venera i Super Mesec donose emotivne i finansijske bure

od strane | sep 25, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra upozorava nas na planetarna događanja koja će nam uzburkativni emotivni život, ali i finanijski. Šta nam donose Super Mesec i trigon Venere i Urana?

Drugi naziv za septembarski pun Mesec je i Žetveni Mesec jer se vezuje za period kada se dešava konačna žetva i obredi posvećeni tome. Opasnost ovog punog Meseca je najveća za one u znaku Ovan zbog njihovih vatrenih emocija. Rizik od neopravdanog besa biće i za Lavove i Strelce, a u manjoj meri i za Rakove i Škorpije. Dakle, u svakom slučaju pokušajte da ne delujete pod uticajem besa i da ne dajete nepromišljena osećanja.  Takođe, nije preporučljivo da obavljate kupovinu dok traje pun mesec, pa izbegavajte kupovinu. Ovaj pun Mesec definitivno je vrhunac astroloških događaja u septembru.

Što se ljubavi tiče, horoskop ističe Kvadrat Venere i Urana 28-29. septembra koji će će učiniti naše emotivno raspoloženje nestabilnim, a to će loše uticati i na naše zdravlje. U rizičnoj grupi će biti oni koji pate od hroničnih bolesti povezani sa cirkulacijom, endokrinim žlezdama i perifernim nervni sistemom. Na profesionalnom planu su moguće prevare i spletke. Pošto ni finansijska situacija neće biti mnogo bolje, najbolje bi bilo da smanjite potrošnju. U oblasti odnosa, naverovatniji su sukobi, emocionalni nemiri i preveliko uzbuđenje. Ekscentrično ponašanje u ljubavi će biti svojstveno čak i zemljanim znacima.

Trigon Merkura i Urana će doneti dobre vesti na polju finansija i poslovanja. Takođe, putovanje na kratke udaljenosti će doneti i zadovoljstvo i materijalnu korist. Što se tiče zdravlje, nedeljni horoskop ističe da će sve dijagnostičke procedure će imati dobar efekat.

Ovan (21. mart – 20. april)

Prva polovina nedelje proteći će u brizi o romantičnoj sferi života, ali će drugi deo nedelje biti toliko aktivan da Ovnovi neće imati vremena za brigu. Posao će zahtevati konstantno praćenje i ogromne napore. Ipak, to će se novčano isplatiti što će obradovati predstavnike ovog znaka. Na ljubavnom planu je moguća pojava novih udvarača. Zdravlje će biti stabilno.

Bik (21. april – 20. maj)

Nedelja će biti ispunjena entuzijazmom zbog novih projekata u profesionalnoj sferi. Ovo će biti savršena prilika da pokažu svoje jake kvalitete kao što su stabilnost, organizacione sposobnosti i istrajnost. Finansije će biti stabilne, pa ćete moći ostvariti dugoočekivanu kupovinu. Oni koji su u vezi će praviti planove za zajedničku budućnost. Zdravlje će biti dobro.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance će ovo biti prosperitetna nedelja na materijalnom planu. Što se tiče poslovne sfere, ona će takođe biti povoljna jer nosi moguće unapređenje što će i značajno uvećati prihode. Romantična sfera neće biti prioritet predstavnicima ovog znaka, već će radije vreme provoditi sa društvom. Zdravlje neće praviti problema.

Rak (21. jun – 22. jul)

Na profesionalnom planu Rakovi će imati priliku da steknu nova iskustva. Situacije na poslu će zahtevati neobična rešenja, a samo oni Rakovi koji izađu iz zone komfora će upevati da se izbore sa ovim problemom. Ukoliko želite da popravite svoje finansije, morate da naučite i nova znanja i veštine. Predstavnici znaka koji su sami će možda započeti novu vezu. Zdravlje će biti dobro, ali na dan punog Meseca su mogući psihosomatski simptomi.

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Lav (23. jul – 22. avgust)

Ovo će za Lavove biti povoljna nedelja na ljubavnom planu. Očekuje vas niz sastanaka, a možda i zajedničko putovanje. Ukoliko budete imali dobar stav, mogući su i uspesi na profesionalnom planu. Zdravlje će biti dobro, ali je preporučljivo da izbegavate alkohol, masnu i slatku hranu.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device čekaju uspesi i napredak na poslu. Ovo posebno važi za Device koje se bave poslom u oblasti medicine. Neke Device će dobiti priliku i za promenu posla. Finansijski sektor neće predstavljati razlog za brigu. Na romantičnom planu će vam biti pomalo dosadno i poželećete raznovrsnost i nepredvidljivost što će možda šokirati vašeg partnera. Zdravlje će biti stabilno.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Nedelju ćete provesti u radu i brizi, ali rezultati na kraju nedelje će obradovati skoro sve predstavnike znaka. Imaćete priliku da postignete impresivan uspeh u svojoj profesiji, a na finansijskom planu ćete imati priliku da trošite novac na lična zadovoljstva. Romantičan plan će biti uspešan za one koji su u dugim i stabilnim vezama. Vage koje su same će imati nove udvarače. Zdravlje će biti stabilno.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će morati posebnu pažnju da posvete na poslove njihovih rođaka. Ipak, ovo neće biti opterećenje za vas, a vaš uspeh će obradovati skoro sve zainteresovane. Na poslovnom planu će sve biti stabilno, a krajem nedelje su mogući i novčani prihodi. Na ljubavnom planu će predstavnici ovog znaka biti zahvalni na onome što imaju. Zdravlje će biti dobro.

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Ovo će za Strelčeve biti veoma emotivno prijatna nedelja, naročito na ljubavnom planu. Oni koji su sami će se konačno zaljubiti, a ta ljubav će biti uzvraćena. Oni koji su u vezi će biti spremni da učine sledeći korak. Profesionalna sfera neće zahtevati veću pažnju Strelaca. Što se tiče finansija, moguće su prijatne kupovine. Čuvajte se prehlade.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi će se ove nedelje posvetiti tradiciji i protokom dokumenata na profesionalnom planu. Ponašajući se striktno po pravilima, oni će uspešno obavljati sve planirane zadatke. Pun Mesec će emocionalno poljuljati predstavnike ovog znaka. U finansijama neće biti mnogo promene, a romantična sfera će biti ispunjena događajima za Jarčeve koji su sami. Smanjite sportska opterećenja jer su mofuće povrede u prvoj polovini nedelje.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolijama će ova nedelja doneti porast energije, dobro zdravlje i učešće u događajima oko njih. Na poslu ćete se oduševiti novim zanimljivim projektima i zadacima, od čega ćete imati posebno koristi. Ispunićete nedelju sastancima s prijateljima i putovanjima. Romantični deo života će biti ispunjen poklonima i sastancima, čak i za Vodolije u braku.

Nedeljni horoskop od 25. septembra do 1. oktobra: Ribe (19. februar – 20. mart)

Ova nedelja ne obećava da će biti veoma aktivna i ispunjena događajima, što će vam omogućiti da trenutne poslove dovedete u red u mirnom ritmu. U vezama ćete dođiveti zatišje, a nedavno započete romanse će biti dovedene u pitanje. Nemojte paničiti, već iskoristite vreme da se fokusirate posao i kućne poslove. Oni koji imaju probleme sa endokrinim sistemom treba da obrate pažnju.

AntonioGuillem/GettyImageSPlus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje