Nismo svi akrobate: Najbolje poze za ljude koji nisu fleksibilni

od strane | nov 21, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

poze za nefleksibilne ljude

To što niste akrobata, ne znači da ne možete da uživate u seksu. Ovo su najbolje poze za nefleksibilne ljude

Seks nije samo za fleksibilne ljude. Ne morate da postanete pereca da biste uživali u fizičkom aspektu ljubavi. Postoje sjajni seksualni položaji za nefleksibilne ljude.

Da li je fleksibilnost važna za dobar seksualni život?

Biti u formi pomaže ako želite da isprobate određene poze  i ako želite da imate snažan seks duže od 10 minuta. Ali, to ne znači da morate da budete akrobate da biste uživali. Važno je da istražujete, ceo proces podredite sebi, svojim htenjima i mogućnostima i opustite se.

U krajnjoj liniji, sam seksualni odnos je vežba, kako za muškarca, tako i za ženu. Ako ste aktivni, on angažuje celo telo—ali postoje četiri specifične mišićne grupe koje preuzimaju najveći deo posla: gluteusi; kvadripleksi; stomak i gornji deo tela.

Najbolje poze za nefleksibilne ljude

Kašika sa razmaknutim nogama

Apsolutna statična pozicija koja izaziva različite senzacije. Dovoljno je da legnete u položaj kašike i da partnerka podigne gornju nogu i savije je u  kolenu. Ovo olakšava pristup klitorisu i podstiče orgazam.

Lotus

Sedite partneru u krilo, okrenuti licem u lice. Ova poza produbljuje intimnost i omogućava istraživanje partnerovog tela.

Najbolje poze za nefleksibilne ljude: Na stomaku

Lezite na stomak, a partner neka legne preko vas. Ova pozicija stimuliše G-tačku i omogućava izuzetno  burne orgazme, a ne  zahteva nimalo fleksibilnosti.

Ivica kreveta

Lezite na leđa i primaknite se ivici kreveta. Partner penetrira stojeći. Trenje klitorisa o pubičnu kost partnera daje savršenu stimulaciju.

Seks u stolici

U ovom scenariju, vaš partner sedi u stolici, a vi mu sedate u krilo, okrenuti leđima. Ruke partnera ostaju slobodne da istražuje i stimuliše vaše telo.

People images/istock/gettyimagesplus

Opširnije