Nokti Jennifer Lopez su idealni za predstojeću prazničnu sezonu!

od strane | nov 6, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Nokti Jennifer Lopez

Nokti Jennifer Lopez nekako uvek dođu u žižu javnosti i postanu trend preko noći. Tako je slučaj i s najnovijim manikirom ove megazvezde.

Jennifer Lopez i njen manikir majstor Tom Bachik zajedno rade već nekoliko godina. I tokom tog vremena stvarali su neverovatne, upečatljive i veoma privlačne dizajne noktiju koji su postali will have to have. A kako dani postaju kraći i dolazi nam hladnije vreme, tako se ovaj dvojac prilagodio novom godišnjem dobu.

Nokti Jennifer Lopez

Nakon manikira u dubokim tonovima vina kao i greige nijanse (mešavina sive i bež), tokom septembra i oktobra, novembar pevačica započinje neočekivanim manikirom.

Naime, ona se odlučila na badem oblik koji je svakako popularan, ali je na nokte stavila 3D detalje, uključujući lančiće, srca i druge ukrase u srebrnim i zlatnim tonovima. Baza je biserna, još jedan popularan trend koji nam je donela Hailey Bieber.

Pevačica je zaista pokazala još jednom da je kraljica minimalističkog arta. Jednostavnu neutralnu bazu nadogradila je malim tvistom i ceo manikir podigla je na lestvicu više. A ovakvi nokti, složićete se, sjajan su uvod u svečane dane koji su pred nama. Stoga, pripremite se na vreme, jer praznici će stići mnogo brže nego što mislite!

Lepota i zdravljeEmma McIntyre / Workers by technique of Getty Leisure

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje