Novi TikTok “I’m cold” makeup trend ćemo obožavati ove zime!

od strane | nov 26, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

I'm cold makeup trend

Na TikToku pojavio je novi I’m frigid make-up trend koji su već prigrlile i poznate ličnosti. Evo o čemu se zapravo radi.

Zanemarite prognozu. U maštovitom svetu TikTok-a, postoji 100 % šanse za sneg i niske temperature. Makar kada je make-up u pitanju.

@jmdimov chilly climate is coming❄️ ib @zoekimkenealy #make-up #wintermakeup #fypシ #fyp ♬ long-established sound – ci

Naime, „Hladno mi je“ je najnoviji trend u svetu šminkanja, o čemu svedoči i preko 25 miliona objava sa heštegom #iamcoldmakeup. Ovaj sezonski trend je inspirisan hladnim zimskim danima kada koža dobija prirodno crvenilo u kontaktu sa hladnim vetrovima i ledenim vremenom. Ali ovaj izgled nema nikakve veze sa Celzijusom.

I’m frigid make-up trend

„Hladno mi je“ izgled šminke se odnosi na poboljšanje prirodnog rumenila naše kože. Sličan izgledu lica nakon dana skijanja ili sankanja kada su temperature ispod nule, rumeni obrazi i crveni nosić su tu da ostanu… Makar tokom jeseni i zime. TikTok kreatori i make-up umetnici postižu isti izgled posebno sa jednim jedinim proizvodom za šminkanje.

Naime, u trendu je sve što se tiče rumenila. Da bi se postigao prirodan izgled, nanesite kremasto rumenilo na jabučice obraza i jagodične kosti i izblendajte ga nagore četkom ili prstima. Možete dodati i rumenilo na vrh nosa i, ako zaista želite da idete construct kraja, stavite rumenilo i oko usana kako biste stvorili iluziju ispucalih usana.

Slično kao „sunburn rumenilo“ koje nas je grejalo celo leto, ovo je jednostavan način da kreirate upečatljiv izgled bez potrebe da se upuštate u komplikovana make-up pravila. Kremasto rumenilo će vam dati taj sjaj iznutra. Birajte kremasta polumat rumenila koja neće sušiti kožu jer ne želimo pravu zimsku kožu. Poenta je da nam lice izgleda zdravo i sveže.

Da biste upotpunili ovaj look,  neophodne su promrzle usne i ledeni kapci. Mlečno bela olovka na očima, svetlucave beličaste senke a ukoliko želite da budete drugačije, u look ubacite i belu maskaru. I dobićete pravi look snežne kraljice!

Lepota i zdravljeKuzmichstudio/iStock/Getty Images Plus through Getty Images

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje