Ofarbali ste beli veš? Izbelite ga ponovo za 0 dinara sa samo 1 sastojkom

od strane | sep 22, 2021 | Lifestyle | 0 Komentara

Foto: Uspešnažena.com

Ko bi mogao i da pomisli da se veš može izbeleti uz pomoć leka

Mnogi ljudi postanu očajni kada shvate da je njihov beli veš postao siv, žut ili bordo nakon pranja u veš-mašini. Uz pomoć ovog jeftinog kuhinjskog trika vratićete mu belinu.

Ovaj savet je spasio moju omiljenu belu majicu! Ko bi mogao pomisliti da obična tableta aspirina (andola) može da se takmiči po efikasnosti sa industrijskim sredstvima za uklanjanje fleka.

Šta učiniti da beli veš ne dobije onu odvratnu sivkastu boju, i ne žuti nakon bezbroj pranja? Kako otkloniti fleke i povratiti stvarima idealan izgled?

Tajnu mi je otkrila moja prijateljica, a ja sam joj zahvalna jer odlično funkcioniše.

Kako oprati bele stvari?

Iznenađujuće, ali povratiti prvobitnu belinu svom vešu – to je lako.

Rastvorite 5 tableta aspirina (andola) od 300 mg u 7-8 litara tople vode. Pokvasite stvari u ovom rastvoru i ostavite ih preko noći. Možete prethodno izdrobiti tablete na sitne komadiće, tako će se brže rastvoriti I aktivnije će delovati.

Dodajte nekoliko tableta aspirina ili andola direktno u vašu veš mašinu, kod pranja belog veša. Ovo sredstvo vratiće prvobitnu belinu posivelim stvarima.

Ako je pre samog pranja u veš mašini, vaš veš bio prethodno potopljen u rastvor vode i aspirina, efekat će zaslužiti sve pohvale, piše Uspešna žena..

Zaista je, bolje od svakog izbeljivača, jer ne oštećuje tkaninu, a pri tome otklanja prljavštinu. Pokušajte, bićete zadovoljne rezultatom.