Ovo su 4 greške koje ne smete da pravite posle seksa!

od strane | mar 31, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

DR

Ovo su 4 greške koje ne smete da pravite posle seksa!
Foto: Pekels/Andrea Piackuadio

Mali gesti ili navike koje otkrivaju koliko vam je postalo do osobe koja u tom trenutku leži pored vas. Ne bi trebalo da radite ovo:

Idi do frižidera

Generalno, žene su sklonije ovome. Frižider je njihov drugi, ali dosledan ljubavnik. A greh je što sebi teško opraštaju jer su uglavnom posvećeni održavanju linije. Trčanje u kuhinji druga osoba može da doživi kao nedostatak intimnosti i nastavi sa ličnim zadovoljstvom nakon što je ostvareno zajedničko zadovoljstvo. Najbolje je kada oboje imate isti pogon.

Zapali cigaretu

Skoro identičan frižideru. Samo što je kod pušenja još izraženija potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema nikakve veze. Lakše je ako to podelite ili umesto da pušite zamišljenim pogledom u daljinu, zagrlite svoju partnerku, dajući joj do znanja da je i dalje tu za vas.

Okrenite se na drugu stranu

Ne postoji jasni način da kažete da više niste zainteresovani. Bez obzira na to da li ste romantični, nežni, skloni „naivnom“ uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, maženje), okretanje leđa ukazuje na nedostatak bliskosti i interesovanje za njeno izgrađivanje. Seks je bio samo epizoda.

Hvatanje za mobilni telefon

Šta se u međuvremenu dogodilo u mom svetu? Šta sam propustio? Vrlo slično okretanju leži samo za nijansu manje hladno i nepristojno.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Detaljnije