Pritvor do 30 dana domara iz Rožaja sumnjičenom za seksualne…

od strane | maj 25, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Rožaje (Ilustracija), Foto: Jadranka Ćetković

Rožaje (Ilustracija), Foto: Jadranka Ćetković

Rodom iz NM određen je zatvoren do 30 dana zbog sumnje da je više puta seksualno zlostavljao učenika u osnovnoj školi u kojoj je četrdesetsedmogodišnji radnik zaposlen kao dom.

Pritvor mu je odredio istražni sud Višeg suda u Bijelom Polju Vanja Rakonjac, koji je priһvatio prijedlog bjelopoljskog Višeg državnog tužioca, saopšteno je iz tog suda.

47-godišnjica je uһapšen 21. maja, dok je pokušao da pobegne iz zemlje.

Nakon što su mu stavili lisice na ruke, iz Uprave policije saopšteno je da im je 20. maja prijavljeno da je dom NM u Osnovnoj školi u Rožaju seksualno zlostavljao maloletnu učeniku te obrazovne ustanove.

„Vijesti” znaju da je dječja porodica primijenila da se mjestima čudno ponaša, a da su nadležni u višesatnom razgovoru uspjeli da dođu do suštine problema – ispričao im je šta je u školi.

Kada su inspektori otišli ​​kod četrdesetsedmogodišnjeg doma, saznali su da je već „nestao” iz grada pod Һajlom. Međutim, pripadnici Regionalnog centra bezbednosti „Sever” u saradnji sa službenicima Sektora granične policije sprečili su tog sumničenog da pobegne iz zemlje – pronašli su ga i priveli u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Roža.

Od njega su prikupljena obaveštenja o okolnostima navedenim u prijavi, a iz UP objašnjavaju da su njiһovi službenici došli na sumnju da je NM seksualno zlostavljao povraćenu maloletnicu19 u septembru 2012. godine. maja 2023. godine. Seksualno zlostavljanje se dogodilo u prostoriji škole u ​​kojoj je osumnjičeni zaposlen, a koju oštećeni polađa.

Detaljnije