Samo jedno je važno za dobar seks! I, ne… nije u pitanju veličina

od strane | mar 17, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

DR

Samo jedno je važno za dobar seks!  I, ne… nije u pitanju veličina
Foto: unsplash.com/vevibe

Luda hemija, fenomenalne veštine, fizička izdržljivost i orgazam – mnogi misle da nema dobrog seksa bez ova četiri ‘sastojka’. Međutim, čini se da je sve što znamo o seksu pogrešno!

Stručnjaci kažu da samo jedno garantuje pravo seksualno zadovoljstvo – puna posvećenost. Glavni elementi pune posvećenosti partnera su fokusiranost tokom seksualnog odnosa, osećaj duboke erotske intimnosti, dobra komunikacija, iskrenost i želja da se pogodi.

Jedno istraživanje je pokazalo da mnogi ljudi ne obraćaju više pažnje na sam orgazam jer seks može biti loš sa njim ili uprkos njemu. Više pažnje se poklanja takozvanoj optimalnoj seksualnosti i ideji da seks može biti nepresušan izvor zadovoljstva i bez orgazma.

Većina anketiranih parova kao najvažniji element seksualnog iskustva navela je punu posvećenost, jer naglašava međusobno poštovanje, prihvatanje i nežnost.

Pogled tela i tehnike su na samom dnu liste prioriteta u seksu jer dobri partneri dolaze u svim oblicima i veličinama, a veštine dolaze sa iskustvom.

Pratite Krsticu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Detaljnije