jennifer lopez, praznični look

Praznični autfit je tema broj 1 čim stigne novembar. Ako je vaša opsesija izgled za Novu godinu, pogledajte kakvu ideju je dala kraljica stila: Jennifer Lopez

Ona nas je ove godine ostavila uskraćenim za zanimljive helovin kostime, ali je zato odmah postavila zadatke za novogodišnju noć. Njen konjski opt up koji prkosi sili gravitacije idealna je opcija za gotovo svaki search koji izabrete u novogodišnjoj noći: otvorena ramena, klasična haljina, mala crna haljinica, pa čak i odelo!

Najbolji novogodišnji search: JLO inspiration!

JLO je, jednostavno, kraljica stila i uvek se vredi vratiti njenim autfitima kada kreirate svoj event search. Izabrani autfiti uklapaju se u trendove 2022/2023, a jednostavno – ostavljaju bez daha!

Social gathering girl

Stilisti cele sezone potenciraju šljokice, cirkone i puno sjaja kada je autfit za zabave u pitanju. U Novogodišnjoj noći idealna je kratka pripijena haljina koja sija!

Romantična devojka

Ako ipak volite manje upečatljive autfite i ako ste romantični po prirodi, prljavo roze haljina sa nekim upečatljivim detaljem je pravi izbor.

Crvena haljinica

Božićni i novogodišnji praznici skoro su nezamislivi bez bar jednog autfita u crvenoj boji. A ima li šta seksipilnije od crvenog satena?

Barbiecore praznični autfit

Ovaj model je obeležio celu 2022. godinu, od prve objave čuvene fotke Margot Robbie u pin odelu. Zašto onda ne završiti godinu u istom stilu?

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje