Snovi koji vam govore da ste spremni za novu fazu u životu

od strane | mar 24, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

značenje snova

Ovih 10 snova ukazuje na to da ste već spremni za novu fazu u životu

Možda se osećate izgubljeno. Ili ste možda nedavno prošli kroz bolan raskid od kojeg se još uvek oporavljate. U svakom slučaju, vaša podsvest već zna da li je vreme da se konačno oslobodite prošlosti i krenete napred. Ona će vam svakako dati nagoveštaj – na primer, snovima.

Otvorena vrata

Vrata u snovima su simboli prelaza (i spoljašnjih i unutrašnjih). Ako su vrata zatvorena, blokiraju vaše kretanje na emocionalnom ili fizičkom nivou. Ali ako su vrata otvorena, čini se da vam podsvest govori: „Sad ste spremni, idite! I ne bojte se“.

Račvanje na putu

Račvanje na putu je jedna od najčešćih slika u snovima. To pokazuje da ste u prelaznom periodu u svom životu i da je vreme da napravite izbor. Ne možete više da odlažete. Ako u snu razmišljate o tome gde da se okrenete, spremni ste da krenete dalje, a u stvarnosti morate da pređete na akcije. Ako u snu izaberete put, onda se već krećete ka novim horizontima.

Rerna

Koja je suština ovog kuhinjskog aparata?  Kada u snu vidite rernu, nemojte sumnjati da je preliminarna priprema završena – promene su već na pragu. One će sigurno biti pozitivne, nadoknadiće sve napore / patnje / iskustva koje ste doživeli na putu do njih.

Mesec

Ovo nebesko telo prolazi kroz ciklične faze: od mladog meseca do punog meseca, od punog meseca do mladog meseca. Kao i svaka osoba, stalno se menja. Bez obzira na fazu u kojoj ste videli Mesec u snu, ova slika se nedvosmisleno tumači kao spremnost za promene.

Transport

Transport uopšte je simbol kretanja u vašem životu. Ako ste samo putnik, onda se promene dešavaju bez vašeg direktnog učešća. Ako vozite, onda imate kontrolu i odlučujete koje skretanje ćete sledeće napraviti. Što vam je lakše da vozite u snu, to će put u stvarnosti biti lakši. Ako vas ometa magla ili druge prepreke, sputavaju vas nesigurnost ili emocije.

Medved

Ova strašna zver, na prvi pogled, može izgledati neprijateljski. Međutim, videti medveda u snu je dobar znak. I što je aktivniji, to bolje. Ova životinja zimi uvek ide u hibernaciju da bi se do proleća probudila odmorna i spremna za novu fazu. Dakle, ako je medved u vašem snu budan i pun energije, vaši unutrašnji resursi su potpuno obnovljeni i sada ste spremni da pomerate planine.

Zmija

Još jedna slika koja se često pogrešno tumači. Zmija redovno odbacuje svoju staru kožu dok iz nje raste. Do tog vremena, nova, jaka i lepa koža se već formira ispod stare kože. Jednom rečju, ovaj proces je brz i neophodan. Ako u snu vidite zmiju, vreme je da se rešite nečeg starog. Što pre to bolje. Snovi koji uključuju zmije često imaju boju noćnih mora. Ako je to vaš slučaj, onda to znači da se plašite mogućnosti tako brzih promena. Ali opet, one su neophodne.

Potok ili reka

Vode koje se pojavljuju u snu mogu imati različita značenja. Na primer, u jezeru ili močvari, voda je mirna, a ove slike mogu simbolizovati stagnaciju. Reka ili potok je sasvim druga stvar. Voda u njima se stalno i slobodno kreće. Ako se takva slika pojavila u vašem snu, imamo dobre vesti za vas: vaš put u svetliju budućnost je već počeo! Prepustite se ovom toku i on će vas pre ili kasnije odvesti u okean neograničenih mogućnosti.

Bivši

Možda najneočiglednija slika koja može ukazivati na to da ste spremni za promene. Da biste razumeli značenje njegovog pojavljivanja u snu, pratite svoje emocije koje su pratile zaplet sna. Da li ste bili uzbuđeni što ste videli svog bivšeg? Molio ga da se vrati ili ga ignorisao? Vaša reakcija je dobar pokazatelj da li ste konačno uspeli da prihvatite raskid i da li ste spremni da krenete napred.

Smrt

Smrt treba tumačiti kao logičan završetak jednog perioda u životu i prelazak u novu fazu. Ako gledate kako neko drugi umire, vaša reakcija će vam reći koliko ćete moći da se nosite sa nadolazećim promenama u stvarnom životu. Vaša sopstvena smrt u snu je najočigledniji znak da je promena počela.

Najnovije na portalu Marie Claire


najtoksičniji parovi zodijaka


Najtoksičniji parovi zodijaka

Ovi horoskopski znaci su previše različiti da bi njihova veza opstala. Kao i uvek, postoje izuzeci od pravila, ali su izuzetno retki. Jer – ovo su …

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje