Sofisticirani! Rich girl nokti Jennifer Lopez

od strane | dec 6, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

manikir JLo

Tokom praznične sezone rotiramo nešto što izgleda kao beskrajni krug brojnih toaleta. Ali, jedna stvar može da bude konstanta – dobar praznični manikir. A J Lo nam je upravo dala dobru ideju!

Ukoliko volite minimalistički stilizovane nokte, onda ideja koju je u delo sproveo Tom Bachik, nail artist Jennifer Lopez, kao stvorena za vas. On ga je nazvao „rich lady“ manikirom, jer je on sveden, prefinjen i – savršeno tehnički izveden!

Neatly off lady manikir Jennifer Lopez

Nokti JLo su kratki, četvrtasti, a umesto oštre ivice noktiju, napravljen je mekani nagib ka unutra. Time se postiže svedeniji oblik koji je između kvadratnog i bademastog. Manikir je prilično minimalan i stavlja sav fokus na njen verenički prsten i srebrnu burmu. Krajnji utisak: sofisticiranost.

Najbolji manikiri JLo

Samo tokom ove jeseni JLo i Tom Bachik obradovali su nas nekolicinom fenomenalnih dizajna noktiju. Sve je počelo venčanjem na kome je Jlo pronela čuvene simpole radosti – kolibrije.

JLo nokti- kolibri

Ovaj fenomenalni manikir za koji je trebalo mnogo veštine Jlo je nosila na svom velikom venčanju sa Benom Afleckom.

JLo manikir – moka nokti

Kada je stigla jesen i svi se okrenuli bordo, braon i maslinastim tonovima, Jlo je plasirana novu varijantu nude – savrešene moka nokte.

JLo manikir – nokti dive

Kada je stigla sezona nastupa, JLo je ponela manikir dostojan dive: belo i zlatno.

društvene mreže

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje