Spremite se za novu modnu sezonu: 5 najpopularnijih boja za proleće 2023.

od strane | dec 13, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Možda mi još biramo novogodišnji autfit, ali svet mode odavno je uronio u proleće 2023! Prada, Hermes, Fendi vam poručuju: ovo su trendi boje za proleće 2023!

Piste za proleće/leto 2023. bile su ispunjene trenucima za pamćenje. U Parizu je na Bellu Hadid bukvalno naprskana haljina; U Njujorku svu pažnju je privukao Fendi. Ali, šta je ono što nam zaista ostaje kao utisak i šta nas čeka na to proleće 2023?

Nijanse će ovog proleća biti ledene i futurističke – ukazujući na duh novih početaka koji dolazi sa prolećem: lila, puderasto plava, čelično siva…

Najpopularnije boje za proleće 2023:

Lila

Ljubičasta je ustupila mesto zanosnim nijansama jorgovana.

Kako stilizovati lila: Odlučite se za lila večernju haljinu ili za providnu košulju koju ćete stilizovati adekvatnim dodacima.

Limončelo

Ova slatka nijansa žute odličan je dodatak prolećnoj paleti. Dizajneri su kombinovali ovu jaku boju sa izuzetno ženstvenim i nežnim modelima.

Kako stilizovati limončelo: Odlučite se za haljinu ili pantalone i džemperak i sve to iskombinujte sa parom sandala na pratformu.

 Puder plava

Ova boja je ušla na piste još u jesenjoj sezoni zahvaljujući Fendiju i Hermesu. Nesezonska je i minimalističke prirode, pa ćete je nositi godinama!

Kako stilizovati puder plavu: Odlučite se za bebi plavo odelo ili suknju u kombinaciji sa moka majicom za prolećne dane u kancelariji.

najpopularnije boje za proleće 2023

Buntovno crna

Teško je poreći da je u poslednje vreme u vazduhu vladao buntovnički duh i modni device odražava tu ideju kroz ponovno pojavljivanje moto jakni, kožnih autfita od glave blueprint pete i, naravno, crne boje.

Kako to stilizovati crnu: Udružite crnu haljinu sa sandalama na kaišiće i srebrnim nakitom.

Škriljasto siva

Iako siva možda nije baš „nova crna“, ona stručno poseduje svoj web page najhladnije komplementarne neutralne. Da bi se poboljšao izgled, ova sezona je u vezi sa teksturiranim sivim bojama – a to znači pliš, rebrasto pletivo ili šljokice.

Kako stilizovati škriljasto sivu: Udružite je sa  blistavom bojom—poput zelene limete.

boje za proleće 2023

TristanFewings/gettyimagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje