Tajna lepote Emili Ratajkovski: Vodič kroz njenu beauty rutinu i omiljene proizvode

od strane | dec 2, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Emili Ratajkovski je objavila knjigu

Emili Ratajkovski je, bez sumnje, jedna od najlepših žena na svetu. Kako se neguje ova lepotica, koja je tajna lepote Emili Ratajkovski i koliki uticaj na nju ima apotekarska kozmetika?

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski otkrila je kakva je njena magnificence rutina i koji su joj to proizvodi omiljeni.

Rutina Emili Ratajkovske

Ujutro, EmRat-u budi sin. Prvo što uradi je da mu promeni pelenu, nahrani ga, pa tek onda sipa sebi kafu. Zatim – jutarnja magnificence rutina, koja se sastoji od umivanja, tonika, hidratantne kreme i kreme za sunčanje. Manekenka kaže da se njena nega razlikuje od one koju je imala sa 20 godina: tada praktično nije koristila kozmetiku. Posle toga, Emili se brzo oblači i izlazi iz kuće.

Tajna lepe kose Emili Ratajkovski

Ratajkovski je oduvek verovala da ima lošu kosu, sa kojom se ništa ne može. Ranije joj kosa nije rasla: dostigla bi određenu dužinu, a bi počela da puca i opada. A Emili nije znala praktično ništa o dobroj nezi kose. Sada je tajna njenih lokni linija za jačanje kose.

Omiljeni proizvodi Emili Ratajkovski

Na mestu broj jedan je micelarna voda bez koje nema dobrog čišćenja kože. Verovale ili ne, Emili baš i ne voli retinol, umesto njega koristi proizvode sa voćnim kiselinama. Još jedan njen favorit je hidratantna krema koju koristi svakodnevno.

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje