Tarot godišnji horoskop za 2023: Ko će dobiti srećnu šansu da promeni život?

od strane | nov 6, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

Godišnji horoskop za 2023

Godišnji horoskop za 2023., prema tarotu, donosi sudbinske promene za određene znakove Zodijaka. Evo o čemu se radi.

Prema tarotu, naredna 2023. godina je godina vodenog crnog Zeca, a šta nam donosi, otkrivamo make detalja u tekstu koji sledi.

Godišnji horoskop za 2023.

Ovan

Tarot karta: Neuspeh

Ovnovi, vaš glavni zadatak za 2023. je da prođete kroz sve gaze instalacije i neuspehe iz prošlosti koji vas opterećuju i sprečavaju da primenite nove smele ideje. Ovo se odnosi i na posao i na lične odnose. Unapred se programirate da će preduzeti korak biti greška na osnovu prethodnog negativnog iskustva. Ali što je više grešaka, veće su šanse za uspeh. Sve u vašim rukama. Možete iskoristiti staro iskustvo i na osnovu njega učiniti sve kako treba.

Na dnevnom redu je i novac. Trebaće vam vazdušni jastuk. Preporuka je da pametno trošite novac, ograničite se i da ga ne rasipate.

Bik

Tarot karta: Prosperitet

Bikovi, za vas će 2023. biti mirna i odmerena. Godina stabilnosti i prosperiteta. Ali ovo je zatišje pred oluju. Imate mnogo ideja koje još čekaju na realizaciju. Ne žurite nigde: pre nego što krenete u pohod na svoj san, morate napraviti opinion. Izaberite isti put, povedite sa sobom iste ljude i sve što vam treba. Zamislite da idete na planinarenje. Sada ste na putu da stvorite nešto novo i lepo. Neki predstavnici znaka mogu saznati sjajne vesti o prinovi u porodici.

Godišnji horoskop za 2023- Blizanci

Tarot karta: Kraljica pehara

Blizanci, očekuje vas emocionalno nagrađivana i laka godina. Vaš posao je da naučite da slušate. Ljudi vas privlače kao magnet, svi žele vašu pažnju i razumevanje. Znate kako da pomognete, utešite i inspirišete čoveka. Isprobavajući ulogu psihologa, ne zaboravite na sebe. 2023. je najbolje vreme da se okrenete svojoj intuiciji. Ona će vam pomoći da napravite pravi izbor za vas.

Rak

Tarot karta: As 

Vaš glavni zadatak godine je da ojačate svoje materijalne položaje. I ne radi se samo o finansijama, već i o izgradnji čvrste osnove za svoj život- nečega na šta se možete osloniti. Za vas će ovo biti godina stabilnosti, sigurnosti i plodnosti. Ali nemojte čekati, važno je da sami izgradite život. Stabilnost je u akcijama, a ne statična. Godina je povoljna za fizički rad, sticanje zemlje.

Lav

Tarot karta: Kraljica mačeva

Lavovi, godina će od vas zahtevati snažne odluke. Važan zadatak za 2023. godinu je vaspitavanje ledene kraljice u sebi, koja tačno zna šta želi i na koje načine to može da postigne. Vredi naučiti postavljati granice u odnosima sa ljudima i na vreme odustati od onoga što više nema vrednost i značaj u životu- razvijajte veštinu pregovaranja. Minimum emocija, maksimum zdravog razuma – to je vaš moto ove godine. Preuzmite odgovornost i vodite proces i uspećete. Savet: budite fleksibilni i mekani spolja, a ostanite čvrsti iznutra.

Godišnji horoskop za 2023- Devica

Tarot karta: Univerzum

Univerzumska karta je jedna od najmoćnijih karata u tarotu. Zato, Instrument, radujte se! Imate veliku šansu da izađete iz cikličnog kruga i okrenete svoj život za 180 stepeni. Ovo je karta velikih i sudbonosnih promena. Nakon što ste napravili pravi izbor i korak ka novom (a to neće biti tako lako, morate se potruditi), počećete spiralno da se okrećete prema gore. Univerzum govori o sudbonosnim sastancima, razumevanju šta želite da radite, šta je posao zaista „vaš“, dostizanju drugog nivoa u ljubavnim odnosima. Sve vas ovo očekuje u novoj godini.


Vaga

Tarot karta: Ljubavnici 

Teška godina za Vage. Mnogo je nedoumica i strepnje, jer morate da donesete važnu odluku i napravite izbor koji ste dugo odlagali. Preporuka je da ne žurite, važno je održavati ravnotežu. Ne raspravljajte se sa razumom ili osećanjima – pronađite tačku gde su oni jedno. Do i odluke koje odaberete biće prekretnica u vašem životu. Samo napred hrabro i ne plašite se da preuzmete odgovornost. Nema pogrešnih izbora. Neki predstavnici ovog horoskopskog znaka čekaju divan događaj – venčanje.

Škorpija

Tarot karta: Investicije

Škorpija, 2023. će za vas biti godina prijatnih investicija. Vreme je za ulaganje u sebe, svoj razvoj i poboljšanje finansijske situacije. Veoma je važno biti strpljiv i ne čekati rezultat „ovde i sada“. Delujte postepeno, dosledno i stalno. Držite se jasne, dobro promišljene strategije, nemojte praviti nagle „pokrete tela“ da ne biste uplašili svoju pticu sreće. Bićete testirani na strpljenje i poverenje u život. Sve ima svoje vreme.


Godišnji horoskop za 2023- Strelac

Tarot karta: Mađioničar 

Strelčevi, ovo je vašagodina. Možete se pokazati u punom sjaju. Samoprezentacija i pokazivanje svojih najboljih kvaliteta je vaš glavni zadatak u novoj godini. „Mogu sve, i ceo svet će mi pomoći u tome“ je vaš moto. Stoga je važno izaći među ljude, izgraditi komunikaciju, sklopiti nova poznanstva. Privlačite, svi žele vašu pažnju, vi ste zvezda zabave. Koristite ovo, ne skrivajte se i ne zatvarajte. Recite „da“ sebi i životu. Ovo vas može dovesti make željenog cilja, jer je „mađioničar“ karta popularnosti, uspeha i novca.

Jarac

Tarot karta: Ekvilibrijum 

2023. je posebna godina za Jarčeve, označena „uzvičnikom“: desiće se mnogo važnih i značajnih događaja. Važno je da obratite pažnju na sebe, da tu nađete podršku. Ovo će vam pomoći u rešavanju kontroverznih i konfliktnih pitanja ne samo sa drugima, već i sa sobom. Vaš glavni zadatak za ovu godinu je da naučite kako da održavate ravnotežu u svemu: odnosima i poslu, željama i umu, izgradnji granica sa ljudima i pomaganju kada vam je zaista potrebno. Delujte samouvereno, jasno, pošteno, dosledno. Nemojte se plašiti da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Za neke predstavnike horoskopskog znaka fokus će biti pomeren na brak, njegovu formalizaciju ili krah.

Godišnji horoskop za 2023- Vodolija

Tarot karta: Princeza štapova

Vodolije, ovo je sjajna godina da se pokažete u svom sjaju. Catwoman je vaše srednje ime u 2023- zavodljiva, meka, seksi, spremna na rizik. U ljubavnim odnosima – strast i velika želja da se izađe iz uobičajenih okvira. Za lični život, ovo je odlična karta, ali na poslu će Vodoliji biti potrebna asertivnost. Imate mnogo ideja, sve gori u vašim rukama, želite što pre da sprovedete svoje planove, ali postoji rizik da brzo izgorite. Svaki neljubazan pogled ili reč doživljavaćete se kao otpor. I to može da podstakne sumnju u sebe i samopouzdanje. Zato se ne okrećite. Da li ste napravili korak napred? Dakle, vredi uraditi napraviti i sledeći. Ne ograničavajte svoja dostignuća.

Ribe

Tarot karta: Požuda 

Ribe, pred vama je godina puna strasti i vatre. Šta god da preduzmete, sigurno ćete uspeti. Sve vaše „želim“ će se pretvoriti u „mogu“, samo treba da budete malo strpljivi i da se potrudite. I tada će pobeda biti vaša. Fokus  u 2023. godini biće pomeren na realizaciju seksualne energije. Što se jasnije ispoljava vaša seksualnost, to će se bolje otkriti materijalna strana. Sada ste na putu da ostvarite svoje snove. Do se pokorava onome ko ide, ne zaustavljajte se.

Horoskopski znaci koji se najčešće razvode

Lepota i zdravljeDilok Klaisataporn/iStock/Getty Pictures Plus by Getty Pictures

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje