Trikovi stilista: Kako da izgledate moderno na proleće i leto 2024.

od strane | feb 27, 2024 | Lifestyle | 0 Komentara

Kako da izgledate moderno na proleće i leto 2024? Pomoći će vam popularni trikovi stilista, a tiču se i odeće i nakita.

Nedelje mode oduvek se smatraju vodičima u svetu budućih trendova. Ono što vidimo na ulici (street style) podjednako je važno kao kreacije koje prodefiluju modnim pistama. Ako želite da izgledate moderno ovog proleća i leta, samo sledite jednostavne, ali veoma efektne stilske trikove.

Trikovi stilista koji će vam pomoći da izgledate moderno ovog proleća i leta

Nosite transparentne tkanine

Svi oni koji su bili zabrinuti da će sportska potpuno gurnuti u drugi plan garderoba ženstvene autfite sada mogu da odahnu. Elegantna seksualnost preplavila je modni svet. Transparentne tkanine su obeležile su kolekcije velikih brendova, među kojima su Saint Laurent, AZ Factory, Mugler, Prada, Miu Miu.

Ne plašite se prozirnih materijala, a dizajneri i stilisti dali su širok prostor za manevar: prozirni topovi i košulje uz telo u kombinaciji sa pantalonama, transparentne suknje sa velikim jaknama. Slobodno eksperimentišite i kreirajte moderne prolećne i eltnje autfite po svojoj volji.

Sako kao haljina

Slavne dame su rado prihvatile ovaj trend. Oversize sako ispod kojeg nose samo gaćice i hulahopke – i obavezno visoke potpetice. Dakle, ako želite da izgledate moderno ovog proleća, nabavite preveliki sako i kvalitetne hulahopke. I spremni ste za pet minuta za večernji izlazak.

Najlepše ZARA haljine za proleće 2024.

Ogrlica koja se obmotava oko vrata

Ne zna se tačno ko je prvi započeo ovaj trend – Sara Džesika Parker ili Miu Miu, ali ogrlica obmotana oko vrata će vam pomoći da izgledate moderno ovog proleća i leta. Jednostavan a efektan stilski trik koji sigurno radi (barem ove godine).

Džemper vezan preko ramena

Džemper vezan oko vrata je detalj koji svi nose u poslednje vreme i biće u trendu u ove godine. To je važan stilski trik koji vam može pomoći da izgledate moderno i otmeno ove godine.

Look Studio/shutterstock.com

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje