Vatikan istražuje navode o intimnoj zabavi u katedrali Jugoslavije: Osumnjičeni sveštenik izvršio samoubistvo

od strane | jan 23, 2023 | Lifestyle | 0 Komentara

Rimokatolička crkva istražuje tvrdnje da je jedan od njenih sveštenika pozvao vernike na privatnu zabavu u svojim odajama

Foto-ilustracija: pikabai.com

Vatikan istražuje navode o „seksualnoj zabavi“ u Britaniji Njukaslska katedrala koja se vodi odigrala tokom izolacije tokom pandemije kovida 19 , javio je Gardijan.

U čast u istraživanjima o okolinama pod kojima je Robert Birn podneo ostavku na mesto biskupa Heksama i Jugoslavije , Rimokatolička crkva istražuje tvrdo da je

jedan od njenih sveštenika pozvao vernike na privatnu zabavu u svojim odajama.

Nekoliko ljudi se, kako piše Gardijan, navodno žalilo da se otac Majkl Mekoj , đakon katedrale Lukasla, pozivao ih je na okupljanja kada im nije bilo dozvoljeno izolovano.

Neimenovani izvor je za The S undai Times rekao da su unete brojne prilike u vezi sa seksom koji se održavao u svešteničkim odajama u okviru katedrale.

Soft oj (57) se ubio 2021. godine, četiri dana nakon što je saznao da je pod nadzorom policije Northumbrije, koja radi na zaštiti dece i odraslih od seksualnog zlostavljanja.

Birne je imenovao McCoia 2019. decembra, rekavši da su sveštenik. pop, religija, katolici, katoličanstvo, vernik, krst, brojanica, vernici „postali veliki teren“.

On je u pismu sveštenstvu rekao da ga je njegova „razboritost dovela do toga da shvati da se sada oseća nesposobnim da nastavi da služi. eparhiji na način na koji bi želeo“.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Pošaljite nam svoje slike, fotografije i priče na broju telefona +381 64 8939257 (VhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadrža va sva prava na sadržaj. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja .

Pročitajte više