Zbog okrugloj četki: Faux – Out je savršeni način za feniranje talasaste kose

od strane | nov 25, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

feniranje talasaste kose

Ako imate gustu kosu, a naročito ako je talasasta, feniranje okruglom četkom može da bude nemoguća misija. Ali sa faux-out tehnikom, koja je postala omiljena u kratkom vremenu, feniranje talasaste kose postaje jednostavno i lako.

U naše živote uveliko su se vratile omiljene frizure supermodela devedesetih: fenomenalni, nemarni talasi i frizura koja izgleda nestvarno lagano svuda su po mrežama. Sećate li se Sindi Kraford u legendarnoj reklami za Pepsi ili Bijonse na početku karijere, spremne za izlazak u grad? E, upravo o tome pričamo.

Feniranje talasaste kose: Šta je Faux – Out tehnika?

Ova tehnika može da se koristi za osvežavanje frizure ili za feniranje nakon pranja kose. Možete da je koristitite za feniranje talasaste kose, ali i  ako imate ravnu ili blago talasastu kosu, pa čak i ako je vaša kosa retka. Zahvaljujući njoj dobijate kosu koja izgleda bujno i ima odličan volumen.

Potrebni alati: klasična pegla za uvijanje, šnale i veliki vikleri.

Faux – Out tehnika je lakša od feniranja okruglom četkom jer, kažu stilisti, rukovanje peglom za uvijanje samo po sebi jeste lakše od klasičnog feniranja.

@marissaspagnoli Replying to @ume_awan5 i be pleased though-provoking bitch hair #bouncyhair #hairtutorial #easyhairstyletutorial #sexyhair ♬ fashioned sound – Marissa Spagnoli

Počnite tako što ćete svoju kosu da pripremite proizvodom za povećanje volumena kako biste dobili željeni sjaj. Kada vam se kosa potpuno osuši (jednostavno je grubo osušite fenom ako nemate vremena), razdvojite kosu na pramenove i uvijte ih u odabranom smeru peglom. Zatim, dok je kosa još topla, uvijte i viklere. Što je veći obim viklera, to će kosa biti ravnija. Jako je važno da ne skidate viklere dok se kosa u potpunosti ne ohladi.

Za kraj, razmislite o preskakanju bilo kakvih teških seruma, krema ili lakova za kosu kako ne biste preterali kosu, opteretili je i uništili svoj naporan rad.

YacobuchukOlena/gettyimagesplus

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje