Zvezde koje su trpele maltletiranje zbog kilograma u trudnoći

od strane | nov 8, 2022 | Lifestyle | 0 Komentara

trudnoca poznati

Trudnoća bi trebalo da bude ono sjajno vreme kada se svaka buduća majka posebno neguje, čuva i trudi da uživa u svom posebnom stanju. Ali, mnoge javne ličnosti prošle su kroz  svojevrsno maltletiranje javnosti samo zato što su se tokom trudnoće ugojile.

Kim Kardašijan

Jedna od najpopularnijih zvezda, Kim Kardašijan, tokom trudnoće morala je da trpi mnoge napade na društvenim mrežama i u medijima. Svaki assign kada je Kim dobila bebu, njene obline su postajale sve zaobljenije i veće, čemu su se ljudi sa velikim zadovoljstvom podsmevali. Kim je čak upoređivana sa kitom ubicom ili Betmenovim neprijateljem Pingvinom. Naravno, malo ko je tada razmišljao o tome koliko su Kimine trudnoće bile opasne i teške: imala je preeklampsiju, bolest koja ugrožava život trudnice.

Krisi Tajgen

Američka manekenka i TV voditeljka Krisi Tejgen, supruga pevača Džona Ledženda, suočila se sa čudnim komentarima na mrežama. Nakon objavljivanja slike njenog stomaka tokom trudnoće, fanovi su počeli da se raspravljaju da li je njen trudnički stomak prevelik. Nakon toga, ona je jednostavno počela da sakriva trudnoću i sebe od javnosti sa porukom: „Izlazi iz moje materice!“.

Bijonse

Američka R’n’B pevačica je uvek dobijala mnogo laskavih komplimenata. Međutim, njeni pratioci na društvenim mrežama postali su zlobni kada se primetno ugojila tokom prve trudnoće. Kako je i sama Bijonse rekla, ona nije od onih žena koje su po prirodi mršave, mora mnogo da radi da bi ostala u formi. Zvezda se takođe suočila sa talasom osuda tokom svoje druge trudnoće.

Serena Vilijams

Teniska zvezda našla se na udaru kritika nakon što se gola pojavila na naslovnoj strani magazina dok je bila trudna. Uprkos oduševljenju javnosti zbog njene pobede na Australijan openu, dok je bila trudna, kritičari su ovu Sereninu fotografiju smatrali niskom i nemoralnom. Teniserka ni na koji način nije reagovala na ove rasprave na mreži, a i zašto bi?

Džesika Simpson

„Neprepoznatljiva“ – i mnoge druge epitete lepili su za američku glumicu i pevačicu  tokom trudnoće. Džesika Simpson je majka troje dece, a svaka trudnoća je bila teška, sa povećanjem kilaže i jakim otokom, nakupljanjem vode. Glumica nije razumela ovakve napade – na kraju krajeva, to je trudnoća. Prema njenim rečima, trudnoća i rađanje dece za nju su bili jedan od najsrećnijih perioda u životu: „Neću dozvoliti da mi neko oduzme ono što smatram najsrećnijim periodom u svom životu.

Opširnije

Izvor: Lepota i zdravlje