in

Maja Đorđević iz Velikog brata danas živi u Las Vegasu, putuje oko sveta i mediji je ne zanimaju

U našoj galeriji Majinih fotografija videćete kako proslavlja Novu godinu na plaži na Havajima, kako se vozi brodom u dalekoj i hladnoj Aljasci, gde se družila uživo sa kitovima, koje je do tada mogla samo na televiziji da gleda, ali i kako se provodi na karnevalima i u noćnim izlascima

Maja iz Velikog brata danas

Učesnica prve sezone rijaliti šoua „Veliki Brat“ Maja Đorđević ostala je upamćena po britkom jeziku i vatrenom temperamentu. Njene svađe sa ukućanima kuće na Košutnjaku i napadi besa i dan danas se prepričavaju, a mnogi se pitaju gde je Maja i šta radi.

Od njenog učešća u rijalitiju prošlo je tačno 10 godina, a mi vam donosimo njene najsvežije footgrafije. Ono što smo prvo primetili je da se Maja skoro uopšte nije promenila, kao da nije starija čak jednu deceniju. Takođe, Đorđevićeva je zadržala njen karakterističan osmeh.

Temperamentna Nišlijka danas živi u dalekoj nam Americi, tačnije u Las Vegasu, ali nju ne drži mesto, pa svako malo negde putuje sa društvom i luduje.

U našoj galeriji Majinih fotografija videćete kako proslavlja Novu godinu na plaži na Havajima, kako se vozi brodom u dalekoj i hladnoj Aljasci, gde se družila uživo sa kitovima, koje je do tada mogla samo na televiziji da gleda, ali i kako se provodi na karnevalima i u noćnim izlascima.

Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas Maja iz Velikog brata danas

Hteli smo da saznamo od Maje da li ima partnera i čime se bavi, ali ona ne želi medijsku pažnju.

Pogledajte kako izgleda.

(Piplmetar.rs/Puls)

Loading...