in

NIJE SVE TAKO SJAJNO KAKO IZGLEDA Sloboda i Vojin se nisu videli više od mesec dana

– To su veoma komplikovane situacije – rekla je Sloboda

Wannabe

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni, ali glumica otkriva da zbog prirode njihovih poslova često umeju da budu razdvojeni, zbog čega se praktično ne viđaju.

Kada se, u poslednjem intervjuu za „Gloriju“, osvrnula na odgajanje bliznakinja Vere i Mile, Sloboda je nešto detaljnije obrazložila kako to izgleda u periodima u kojima su oboje zauzeti zbog snimanja.

– To su veoma komplikovane situacije. Smenjujemo se u pauzama na snimanjima, a u pomoć nam priskače moja majka, kao i žena koja je sa nama otkako su devojčice napunile dva meseca. Ona nam zapravo najviše pomaže, iako su Vera i Mila sada već velike, uskoro će napuniti osam godina, pa je sad sve kudikamo lakše nego kada su bile male. Nedavno se prvi put desilo da smo Vojin i ja istovremeno imali zahtevna snimanja, on je radio film u Crnoj Gori, a ja „Korene“ u Jagodini. Mesec i po smo se sretali ispred zgrade, u dolascima i odlascima, kao tinejdžeri – našalila se naposletku Mićalovićeva.

(Piplmetar.rs/Puls)

Loading...