in

OVO JE PEDOFIL (37) KOJI LJUBI MALOLETNICU (13) ISPRED ŠKOLE: Pre nje hteo da se ženi TRANSVESTITOM (FOTO)

Facebook/Nenad Stevanović

Nakon što je Nenad Stevanović (37) uhapšen zbog pedofilije kada su policiji dostavljene slike kako ljubi devojčicu (13) ispred škole u Vranju, on je pretio kako će se obračunati sa tazbinom. 

SRAMOTNI ČIN U VRANJU: Pedofil (37) ispred OSNOVNE ŠKOLE pipkao i ljubio devojčicu (13)

Stevanović je saslušan juče u Osnovnom tužilaštvu u Vranju, a na Fejsbuku se pojavio njegov novi profil na kome postavlja slike sa maloletnicom, o čemu je Piplmetar već pisao.

Foto: Vranjske novine
Foto: Vranjske novine

Kako „Novosti“ saznaju, Stevanović se pred tužiocem branio zaljubljenošću i ljubavlju koja je bila uzvraćena.

Iako su sve nadležne institucije, počev od škole, Centra za socijalni rad preko policije, angažovane, roditelji devojčice ipak misle da je trebalo ranije reagovati, jer oni već mesecima, kako kažu, muče muku sa ovim pedofilom, koji je neposredno pre hapšenja pretio devojčici da će joj pobiti porodicu, zbog čega je ona pokušala da se otruje.

Foto: Vranjske novine
Foto: Vranjske novine

Vrata skromnog porodičnog doma u Vranju otvara nam sićušna devojčica više nalik dečaku, ubrzo joj se na kapiji pridružuje i očajna majka, koja započinje priču o višemesečnoj borbi.

PEDOFIL (37) IZ VRANJA NASTAVLJA DA LJUBI MALOLETNICU (13): Sada objavljuje slike na Fejsbuku (FOTO)

Bruka se neviđena dogodila, svi pričaju o nama, ali meni je bitno da mi je dete dobro, za njega živimo i mučimo se i ja i muž. Starija sestra se udala sa 15 godina, a ona je još detence koje ništa ne zna i on je manijak koji zloupotrebljava njenu naivnost – započinje priču Verica Stanisavljević.

Ona kaže da je obijala vrata mnogih institucija i da joj je žao što on nije uhapšen još jula kada su ona i suprug prijavili nestanak devojčice.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Bila je kod tetke i krenula kući, ispostavilo se da se našla sa njim. Htela je da se uda za njega. Policija je vratila dete kući. Na sreću između njih se ništa nije dogodilo. Od tada sam vodila dete kod svih mogućih lekara, psihijatra i školskog psihologa. Pričali smo svi, ona je negirala da će više kontaktirati sa njim, ali čim joj se on javi, ona je nastavljala. Šta sam mogla više da uradim – jada se majka.

Nakon incidenta u julu ona je dobila odgovor tužilaštva da nema osnova za pokretanje postupka, jer je devojčica dobrovoljno krenula sa njim. Nakon najnovijih dešavanja kada je uslikano njihovo ljubljenje ispred škole, o čemu je obaveštena policija, pedofil je čak telefonirao majci devojčice tražeći od nje da svedoči u njegovu korist kako ne bi bio uhapšen.

PIPLMETAR JE OBJAVIO VAPAJ TINEJDŽERKEREKAO JE DA ĆE MI UNAKAZITI RODITELJE, HOĆE DA MI NAPRAVI BEBU: Jezivi strah tinejdžerke (13) koju je ljubio PEDOFIL (37) ISPRED ŠKOLE (FOTO)

Svašta sam mu rekla u telefonskom razgovoru. Nemam više suza za plakanje i ne znam šta da radim. Pričala sam joj i pričala i ne znam gde sam pogrešila – priča očajna žena i dodaje da ne može da izađe iz kuće, jer se plaši.

Pre hapšenja je pretio detetu da će joj pobiti celu porodicu, zbog čega je devojčica pokušala da se otruje, majka kaže da je sreća pa je popila šaku analgina, a ne nekih drugih lekova.

Roditelji tvrde da su bili oprezni i da su mnogo puta čekali dete ispred škole. Učenici ove škole, njeni vršnjaci, tvrde da su devojčica i pedofil bili u vezi, a o njihovom intenzivnom kontaktu na „Fejsbuku“, preko koga su se i upoznali, svedoče brojni komentari i uzajamne razmene nežnosti. Ona je komentarisala njegove fotografije, on njene nazivajući je „barbikom“, „najlepšom“ i „jedinom“.

Iako se spekulisalo da je devojčica imala podršku majke u ovoj bolesnoj vezi, nesrećna žena negira i, kako kaže, najradije bi sama presudila pedofilu koji im je uništio život.

GOVORI DA HOĆE DA SE ŽENI DEVOJČICOM (13), PRE NJE BIO U VEZI SA TRANSVESTITOM

U Krivoj Feji nemaju reči hvale za Nenada Stevanovića, opisuju ga kao čudaka i svi sa osmehom prepričavaju njegov pokušaj ženidbe. Naime, on je, prema rečima meštana, upoznao neku devojku preko „Fejsbuka“ u Beogradu, platio joj kartu kako bi ona došla u Krivu Feju. Ispostavilo se da je ona u stvari on, što je otkrila njegova majka, kojoj je bilo sumnjivo što sin sa budućom ženom nema seksualne kontakte. Stevanović je tada transvestita odvezao u policiju u Vranjskoj Banji.

(Piplmetar.rs)

Loading...