in

ŠALJEM JOJ SILIKONSKI POLJUBAC IZ MOJIH PRESKUPIH KOLA Tijana Ajfon oštro uzvratila Iskri Brajović

Kod Tijane je Iskrino pismo izazvalo revolt

Iskra Brajović i Tijana Ajfon
Printskrin Instagram

Iskra Brajović je pre tri dana na Fejsbuku napisala status u kom je osudila silikonske lepotice i žene koje imaju silikone, smatrajući da je prirodna lepota najlepša.

Ćerka proslavljenog glumca Voje Brajovića Iskra Brajović otkrila je svojim pratiocima da je zgrožena današnjim devojkama koje se sve češće podvrgavaju estetskim operacijama.

Uz otvoreno pismo koje je objavila stavila je fotografije Brižit Bardo i Fransoaz Ardi, a sa druge strane, fotografiju Tijane Ajfon i još jedne devojke, kojima je oči prekrila zelenom trakom.

iskra brajović o tijani ajfon
printskrin facebook

Ovakav njen postupak i komentar nikako se nije dopao starleti Tijani Ajfon, koja je za Kurir izjavila:

„Iskra je ko? Aha, ćerka Voje Brajovića. Obožavam kad neko zauvek ostane nečija ćerka, ljubavnica, bivša žena i ostalo. Elem, da se vratimo na ovu. Pa znate kako, mislim da ona drži moju sliku pored kreveta i svako veče se moli Bogu da joj upadne neka lova da može da ima ono što sam ja stvorila. Zauvek će ostati u mišjoj rupici“, kaže Tijana, a onda još brutalnije udara na Iskru.

„Nažalost, ni za lovu ne može da radi, jer nekad je život baš surov. Eto, ja joj šaljem jedan silikonski poljubac iz mojih preskupih kola i želim joj da malo manje gleda Instagram, već je bolje da se posveti svom izgledu, pa je možda jednog dana prođe ta sujeta“, rekla je Tijana.

(Piplmetar.rs)

Loading...