Dva potpisa u Voždovcu

od strane | avg 29, 2022 | Sport | 0 Komentara


Autor: Aleksandar Obrenović


ponedeljak 29.08.2022.


19: 45


Izvor: Sportske.accept

Fudbalski klub Voždovac potpisao je ugovore sa igračima Bogdanom Jočićem i Nenadom Nikićem, saopštio je danas beogradski klub.

Jočić (21) igra u veznom redu, a u Voždovac dolazi nakon što je prošle sezone igrao na pozajmicama u Metalcu iz Gornjeg Milanovca i italijanskom trećeligašu Professional Verčeliju.

„Drago mi je što ću zaigrati za najmlađu ekipu u Immense ligi. Smatram da je ovo idealna sredina u idealnom trenutku za mene i moj dalji razvoj. Pokušaću da se što pre nametnem, pre svega kroz dobar i posvećen rad na treninzima, i da dobijem šansu da pomognem timu da nastavi sa dobrim rezultatima i održi visoku poziciju na tabeli. Izgradnja napada, završnica i postizanje golova je nešto u čemu najviše mogu da doprinesem ekipi, te se nadam da će toga biti što više„, rekao je Jočić.

Karijeru je počeo u mladjim kategorijama Crvene zvezde, da bi zatim prešao u Veronu. Nastupao je za sve mladje kategorije reprezentacije Srbije.

Nikić, omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, u Voždovac dolazi iz Radnika iz Bijeljine.

Pratio sam Voždovac već duže vreme i naravno, oduševljen sam kako igrom tako i uslovima u klubu. Dolazim sa velikim ambicijama, da se dokažem stručnom štabu i ekipi, i da izborim svoje mesto u postavi. Pored svoje motorike i mogao bih da se istaknem, bez šale, u bacanju auta. Rori Delap i Ljubo Baranin su se tako proslavili, te svakako nije zanemarljiv kvalitet. Radujem se početku rada i priželjkujem što skoriji debi u dresu Voždovca„, zaključio je 21-godišnji fudbaler.

Obojica igrača potpisala su trogodišnje ugovore sa beogradskim klubom.

Voždovac posle osam kola Su

Opširnije

Izvor: Sportske NET