„Mali princ“ ostro

od strane | sep 21, 2022 | Sport | 0 Komentara

Glavna tema u Italiji je još jedan kiks Juventusa.

Posle Benfike i poraza u Ligi šampiona, „bjankoneri” su za vikend izgubili i od Monce. Ovo je prva sezona kluba u Seriji A ikada. Čovek koji ih je doveo do trijumfa je Rafaele Paladino, bivši igrač Juventusa, sada trener Monce, koji je na debiju ostvario veliku pobedu.

Juve je posle trenutne igre A u Seriji postili su samo devet golova u ovom periodu.

„Nije problem u tome da Juve gubi, možete da izgubite. Međutim, izgubite od Monce a da niste ni šutnuli loptu? Postoji veliki raskorak između tima, trenera a kluba, vidi to. Ovaj Juve ne zna kako da igra, zabrinjavaće je. I Bonući je to rekao. A tu je i Vlahović koji se nije popravio od dolaska“, rekao je bivši vezi.

„Nisam više u Juventusu, nadam se da će uspeti da reši ovo između sebe. Serija A se vraća za dve nedelje posle reprezentativne pauze… Ne bih Ne želim da čekaju pauzu kao da bi To je delikatna situacija. Allegri se vratio u vreme kovida, sa više troškova, sa teškim ugovorom koji te obavezuje, izborima koji su napravljeni godinama. Ono što je radio Di Marija je još jedan znak šta se dešava. U ovakvom trenutku neko sa svojim iskustvom pravi takvu grešku i ostavlja svoj tim na cedilu lu“, javio je Markizio.

Juve po povratku sa pauze igra protiv Bolonje, a potom sledi duel trećeg kola Lige šampiona sa Makabijem.


Više detalja