Pet rešenja za sredinu terena Liverpula, koje je najbolje?

od strane | avg 29, 2022 | Sport | 0 Komentara


Autor: Aleksandar Obrenović


ponedeljak 29.08.2022.


19: 15


Izvor: Sportske.net

Da li Liverpul uopšte ima upražnjeno mesto na sredini terena?

Veliki klub poput ovog ne dozvoljava sebi da juri pojačanja u poslednjim trenucima prelaznog roka, a kada pogledate i prethodnu sezonu, videćete da je vezni red praktično isti. 

Ipak, moguće je da će gazde Liverpula pasti pod pritiskom i dovesti igrača sredine terena. 

Ko bi to mogao biti?

Pisali smo vam jutros, Konrad Lajmer, fudbaler koji je meta Bajerna odavno, nastupa za Lajpcig gde je odličan, u poslednjoj je godini ugovora i čini se, najrealnija meta. 

Džud Belingem vredi preko 100 miliona funti, „Marka“ je čak pisala da je ovaj fudbaler praktično na pragu Liverpula, a da li bi bio dovoljan za „instantaneous“ uspeh? To se pitaju i u Liverpulu, ipak je previše dati 100 miliona funti, a da niste sigurni u rezultate. 

Juri Tilemans i Sergej Milinković-Savić su nerealnije opcije, za prvog se čini da i nije najbolje rešenje imajući u vidu nekonzistentnost u formi, ali se ipak pominjao u pojedinim medijima u Engleskoj kao potencijalno rešenje za Liverpul. 

Ruben Neveš je sledeći na listi, fudbaler Vulverhemptona, možda fudbaler koji bi bio dobro rešenje imajući u vidu tehničke sposobnosti koje je imao i Vajnaldum, neko ko je bio izuzetno bitan u ovoj formaciji Jirgena Klopa. 

Ima tu još imena, uglavnom manje poznatih od gore pomenutih, ali jasno je da niko drugi ne bi mogao da zadovolji apetite onih zbog kojih se igra fudbal, a to su navijači. 

Opširnije

Izvor: Sportske NET