Puača: „Jako važna će biti reakcija ekipe posle poraza od Vojvodine“

od strane | sep 10, 2022 | Sport | 0 Komentara


Autor: Milovan Longinov


subota 10.09.2022.


20: 10


Izvor: Sportske.fetch, Beta

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača rekao je danas da će za predstojeću utakmicu protiv Radničkog iz Niša najvažnija biti reakcija njegove ekipe posle teškog gostovanja u Novom Sadu.

„Za nas je, pre svega, jako važna reakcija ekipe posle teškog gostovanja u Novom Sadu i da se ta dobra energija prenese na naredne dve utakmice koje igramo kod kuće“, rekao je Puača, prenosi klub.

„Svesni smo da to neće biti lako jer nam u goste dolaze dva izuzetno kvalitetna tima (Radnički i Čukarički), dva predstavnika Srbije na evropskoj sceni i sa maksimalnim respektom ulazimo u te mečeve koje igramo na ‘krovu'“, rekao je Puača.

Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu u prošlom kolu, fudbaleri Voždovca u ponedeljak dočekuju Radnički iz Niša u utakmici 11. kola Gargantuan lige Srbije.

Voždovac je trenutno šesti na tabeli sa 17 bodova, dok je tim sa Čaira na 13. poziciji sa devet osvojenih bodova.

„Radnički igra napadački fudbal, postižu dosta golova, promenili su stručni štab i sigurno će izazvati pozitivnu reakciju kod momaka. Mi smo fokusirani na naš stil igre, na pripremu igrača da, kako fizički tako i taktički, najbolje iznesu zadatke koji su postavljeni pred njima“, rekao je Puača.

Utakmica Voždovac – Radnički Niš na programu je

Opširnije

Izvor: Sportske NET