in

Vrh Štaa? Awww

SRPKINJA ZALUDELA VOGUE Jelena Višnjić je profesorka engleskog, oblači se u second hand i apsolutno je ne-o-do-lji-va

Živi u Beogradu i bila je zaštitno lice mnogih kozmetičkih kuća

Jelena Višnjić vogue
Foto Vogue

Jelena Višnjić je profesorka engleskog, oblači se u second hand i apsolutno je ne-o-do-lji-va. Ukoliko niste čuli za nju, onda sigurno jeste za Diotimu, ili Diotima blog.

Jelena Višnjić je profesor engleskog jezika, živi u Beogradu, njene slike su izašle u Vougue, bila je zaštitno lice mnogih kozmetičkih kuća – a oblači se u second hand radnjama!

Pogledajte kako izgleda i kako je savršeno obučena:

Jelena Višnjić vogue
Foto Vogue

 

Jelena je u grupi blogera iz čitavog sveta koji svoje fotografije sa odevnim kombinacijama postavljaju na sajtu Vanity Fair. Njene fotografije i odevne kombinacije su osvojile veliki broj lajkova.

Jelena Višnjić vogue
Foto Diotima

 

Cela priča počinje kada je Jelena Višnjić bila u studentskim danima i kada je iz hobija i čiste zabave odlučila da se bavi modom.

Jelena Višnjić vogue
Foto Diotima

A ljubav prema fotografiji nasledila je od mame koja se jedno vreme bavila istom.

Jelena Višnjić vogue
Foto Diotima

Zato je pre skoro dve godine i došla na ideju da pokrene svoj sopstveni blog Diotima, kako bi mogla da ukombinuje svoje dve najveće ljubavi.

Jelena Višnjić vogue
Foto Diotima
Jelena Višnjić vogue
Foto Diotima
Jelena Višnjić vogue
Foto Diotima

Početak je, baš kao i kod svih normalnih ljudi koji nešto grade od ničega, bio pun izazova i luckastih situacija, ali Jeleni ni slikanje na krovu zgrade i poziranje na nasloženim starim knjigama nije uspelo da pokvari početnički entuzijazam koji je zadržala do današnjeg dana.

 

Poslušajte Jelenu šta kaže o odeći koju nosi i fotografiše:

Uz stil, maštu i malo volje, ne moramo izgledati kao sa pokretne trake i po svaku cenu pratiti uličnu modu. Budimo jedinistvene i iskopajmo neki dobar komad u second hand radnji, baš kao Jelena!

Neka nam ona posluži kao inspiracija.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...