in

Šta bi Koko Šanel rekla da zna za ekspanziju plastičara danas

a. Ali… lepota je prolazna. Bitno je ono što ostaje u nama, zar ne?

Koko Šanel
Foro: Chanel

Svedoci smo toga koliko je napredovala platična hirurgija, pa smo u naše anegdote o poznatima uvrstili i savršenu misao Koko Šanel

Štaviše, od jedne plate možete uštedeti za koji kubik botoksa ili hijalurona. Ali… lepota je prolazna. Bitno je ono što ostaje u nama, zar ne?

Najpoznatija francuska kreatorka ikada, Koko Šanel, o licu i lepoti je rekla sledeće:

– Priroda vam da lice kakvo imate u dvadesetima. Život vam oblikuje lice u tridesetima, ali tek u pedesetima dobijete lice kakvo zaslužujete.

Koko Šanel
Foro: Chanel

Pa, koliko je ovo istina?

Da li onda možemo da se složimo da lepota dolazi iznutra?

Ako vam se svidela ova anegdota o poznatima, podelite je na društvenim mrežama ili čitajte još ovde. Molimo da, ako vam se sviđa tekst, lajkujete i podelite na društvenim mrežama. Pišemo originalne priče za vas u mnogim kategorijama, ali nam ih mnogi portali uzmu i ne potpišu nasPiplmetar je mala porodična radionica vesti i zanimljivih sadržaja i posebno ih kreiramo za vas. Tebe. Živimo od vas koji čitate ono što pišemo. Ali stvarno živimo samo od toga. Hvala.

Čitajte ovde sve što smo pisali o Koko Šanel.

(Jasmina R.)

Ovaj post je kreiran na našoj Piplmetar platformi. Dovoljno je samo da imate Fejsbuk nalog i možete da kreirate sadržaj koji će drugi čitati. DODAJ OVDE

Loading...